MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 6, 2012

saba je la


abes je main2 di berjaya theme park, aktiviti last kami g isi perut...kengkonon nak makan nasi sekali terlalu depan saba kat jelatek tu tros amrul bertukar dari nak makan nasi sup ekor bagai ke makanan arab...haih saba je la hahaha...lain nak makan lain yang di makan

ni kali ke-3 kot aku makan kt sini.mcm bese aku memang xamek nasi arab sebab kureng skit, oder la kebab...tapi sebab masa tu agak lapa tahap gaban aku curi2 gak nasik amrul sesudu dua, sedap gile dia nye sambal ijau tu kan...aku dok cicah kamben ngan kuah ijau tu apa nama ntah

haih tingin nak try kat rawsha, hadramawt plak asik2 saba je...

p/s: aku bizi yang amattttttttttttttttttttttttttttttttttttt xmampu nak BW mcm dolu2 huhuuu...




mandi lamb
beef tika
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

saba lg ye...nanti try la ar rawsha ke hadramawt plak..tp nasi arab kt restoran alamin kt greenwood bg kita takat ni yg paling sedap..hehehe

amie tiez said... [Reply to comment]

best best ... suka gak makan makanan macam ni ... terutamanya mix grill dengan roti arab..

lia said... [Reply to comment]

saba bg aku biasa ja..

aku suka sana'a g, ada kat cyber ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedapnyer..nak sikit

Falsya said... [Reply to comment]

nakk!!!!..lapoooo!!!..sedap!!!

fazilzura said... [Reply to comment]

aku pun xpenh lg makan kt reswa tu .. walauuuuu dokt dh ..

amboi ko, sejak2 bile ko bz ni

syanasaid said... [Reply to comment]

nasib aku tgh kenyang
kalo tak sabaaaa je la
:p

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

terus lapar! sabo je lah hihihi

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

tak best la nana asek bz jek.. ;(
ehehheeh...
jadik ke nak jadi housewife?
ahahhaah, kluar topik sudaa... =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...