MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 8, 2012

salah satu cara menghilangkan stress

selain dari holiday...ini lah salah satu cara untuk menghilangkan stress, MAKAN! hhahaha...mampos la kuasa nak fikir pasal diet...tapi bile tengah stress tu kan dapat makan sedap2...kurang sikit rasa stress hehehe....

ari kamis lepas amrul ajak g pavy konon2 nak tgk snow white la..tak tau plak ari khamis lepas dia nye opening padan la tiket sold out...udahnye dengan perasaan yg hampa, tak dapat nengok snow white g la carik makan kat dalam tu tgk xde yg menarik masuk je the manhattan fish market, masa tu pon dah nak kul 10, ktorg orang yang last dalam kedai tu hehe...sian diorang tunggu ktorg makan sampai abes baru bole tutup.

ni apa ntah nama dia..ada kuah cheese, sefood platter gak kot
tak abes pon..xpernah pon makan menda ni abes licin mesti tapau bawa blk

.
ni ice cream arghh ngilu gigi makan
.

Published with Blogger-droid v2.0.4

22 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

sedapnya eskremmmm! kita tk ngilu nana..mmg pntang jmpa eskrem time pregnant gini..hihi

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..memang lapar tgk fish mahantan paltter tu..lama tak layan..yum yum...

Amieylee said... [Reply to comment]

sedapp nye weii makan memang hilangkan stress aku juga..tapi bila bdn membesar tu yang aku lagi stress..tapi aku akan still makann banyak hahahah

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe...tul tul...stress baik makan...lepas tu baru fikir sal diet ke apa weii...lalala

lia said... [Reply to comment]

alahaiiiii nana..... dap nyerrrrr....

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

aku setuju makan adalah ubat paling mujarat untuk stress...

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye

Afne said... [Reply to comment]

adoyaiiii ngences aku wehhh

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Hehehe ice cream ni keras semacam sejul gile xlalu nak makan ngilu bangat

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Semput nak ngabeskan hahah xpenah nye bole abes

Nana said... [Reply to comment]

@Amieylee
Hahaha aku malas amek kira psl berat badan dah..hahaha redho je

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Hahaha xkuasa nak diet dah wei
Stress je makan hahah masak gini

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Alamak klw mak yung dtg tros rasa bersalah upload gambo makan heheh sorry ek...sian bb nnt mleleh air liur

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
Hahaha kan...mcm mkan panadol bile demam
Tros lega

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
Nnt pindah kluang xjumpe dah fish manthattan kan

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
Sedap tp xpenah abes
Portion besar

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg kenyang ni makan...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kite tak penah makan kt tmpt ni, hihi

kayrul-shah said... [Reply to comment]

tak pernah makan lagi kat situ...selalu baca org lain punya blog cakap sedap...satu hari nanti mesti nak cuba gak

mama tisya said... [Reply to comment]

lama tk mkn fish manhattan...dessert kek eskrem tu pernh try sekali cz lama nk abiskn cz keras tul eskrem tu..hehehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sgt best tue kan2..lama dh xmkn nie..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

lama x mkn MFM!! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...