MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 20, 2012

samuri sate @ kajang

balik dari ulu bendul tu singgah seremban cari cendol pemes kat seremban..sekali tak jumpe elok dah jalan ikut map skali sampai kedai cendol tak nampak bayang hehe kena tipu ktorg ngan map.dah pusing2 seremban ktorg tros balik kl ikut LEKAS highway, memandangkan kami tak lunch aritu, amrul ajak la singgah makan sate kajang sebab turun highway lekas tu kan jumpe kajang

lagipon dah lama tak g samuri kajang ni, ktorg klw dah alang2 sampai kajang memang musti singgah makan sate kat sini, amrul la gemor sangat sebab kat sini ada sate perut, & segala mcm sate ada.so far dah pernah try seme sate yg ada kat sini termasuk sate ikan, arnab & rusa.

sebelum makan sate tu bawa mia main2 kat dalam stadium kajang sebelah samuri tu, dah siap ada taman mainan dalam stadium tu..lama gak la tunggu mia main kat taman menan, tunggu dekat sejam baru g makan, tros lunch merangkap dinner skali

amrul yang mengoder aritu, sate ayam, daging & perut 30 cucuk seme masuk air RM32.sate ayam & daging sebatang 70 sen je.


mia dok men moto
masa sampai sini badan mia panas mcm nak demam..sekali dia main2 berpeluh tros xjadi deman
 
semput juga nak ngabeskan 30 cocok mia 2 cocok je makan



kat samuri je ada sambal gini tapi berminyak gile

muke nampak sgt dah penat kan seharian merayap
kajang pusat sate terunggul di malaysia:)
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

pinky said... [Reply to comment]

lama giler tak makan satey samuri....sll kalau rs nk mkn g jer kat RR sg buloh tu...

Iam Yanty said... [Reply to comment]

dapnya!!! kawan dok ajak tapi maybe weekend kot pi

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg nampak muka penat tu

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

beb , kang bangunan ni x sedap mana dh beb .. siap penah jmp taik lalat lg..

kalau nak sedap , yg seberang jln tu , area dewan tu ... situ lebih sodapppppp..

Lelord said... [Reply to comment]

dulu2 aku rasa sedap kat sini, skang dh agak kureng kot. last aku pi sana masa balik cuti2 mesia bulan 2 ritu, sate dh sejuk uwaaaaa

pena rozie said... [Reply to comment]

bestnyer sate....

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehe,tu signbod ke BBBangi tuh, bile nk singgah lg ;p

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye

syanasaid said... [Reply to comment]

lama x makan sate sedap :(

Nana said... [Reply to comment]

@pinkybanyak dah branch samuri kan sennang nak carik

Nana said... [Reply to comment]

@Iam Yanty
Amek feel makan sate kajang kat kajang heheh

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Seharian merayap mana xpenat

Nana said... [Reply to comment]

@AzuraFazil DIN
Yeke tp bg aku sdp la dr r&k

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
Tula sate aku dpt tu pon dh sejuk gak
Tp kenaaham gak diorg ni masak awl kot sebab org ramai
Xle la org oder baru nak bakar
Mau marah org tgu lama

Nana said... [Reply to comment]

@pena rozie
Sate ni sedap makan klw sekali sekala kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Heheh fail aku ni jlan bangi

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
Plg sedap sate arnab

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Samala
Asik g makan sate xsedap

tiefazatie said... [Reply to comment]

lama dh xmkn nie..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...