MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 18, 2012

sape dealer tupperware??minta tolong..

 minta tolong kawan...kot antara korang dealer tupperware...saya tengah mencari 2 barang dari tupperware mcm dalam gambar kat bawah ni

one touch canister junior 1.3L
 carribean mugs with seals
kot kalau ada simpan stok 2 benda ni sebanyak mana yang ada pon, tolong email saya bole?? fauzana_1@yahoo.com saya tengah mencari 2 benda ni utk kerja2 di opis..minta tolong kawan2..merata carik mmg susah nak dapat 2 menda ni


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

rasanye kat jualan opis ade jual ..cam slalu nampak je ... ko suruh sue ibu syawal belikan ... pastu mai putrajaya amik kat die .... hehehehe

Falsya said... [Reply to comment]

client mintak mcm nie ke na?..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

nanti saya try tanya kawan k..dia mmg dealer tupperware kat sek..

Deq's Qienz said... [Reply to comment]

kwn sy mmg dealer tuperware akak??hehee..akak tinggal area mana??

Ibu Lala said... [Reply to comment]

Cuba cari kat lestary station. Mana tau kut dapat membantu.

ieda said... [Reply to comment]

hurmmm tapaware nie biasanya dia ikut time2 dia ada stok tuu
adakalanya stok tuu habis dan naik stok baru
x tahulah kalau ada dealer yg beli banyak buat simpanan .. haa mgkin ada ..
akk pun ada yg jenis tuu , sempat beli ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nana..ada sue penah tgk....nnt ada...sue tolong belikan dolu...ok...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aiseh, aku merate mencarik no dealer tupperware yg sign up aku jd member tuh,nnt aku sms bulan atau ko

~ana~ said... [Reply to comment]

nana,bila nak ni? kalu ada, nnti aku kabo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...