MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 27, 2012

sasuke malaysia

ari ahad lepas tak sengaja buka tv2 mmg tv2 tv yang paling jarang di buka..tp sebab petang tu cam seme channel membosankan, tu yg gatai tukar channel sekali ternengok rancangan SASUKE malaysia, wah jakon kejap ingtkan ada kat jepun je rancangan ni sekali dh ada kt malaysia la..rakaman ni di buat kat putrajaya

mmg aku layan sasuke jepun tu kat tv3 bes plak nengok.yang ni aku snap ni kebetulan orang yg lepas semua halangan dia sorang je yg lepas dalam ramai2..sape yang jenis kaki sukan outdoor tu mcm wall climbing, rock climbing, ahli gimnas tu satu kelebihan la masuk rancangan ni kan

yang ni sasuke original kt jepun

Published with Blogger-droid v2.0.6

10 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ni masa hari belia itu hari ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon suke tengok yang jepun punyer...nampak macam senang kan...tp kalo kiter yang join..semput tu...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

tu la..ikut cam jepun punye tu kan
tgk gaya cam kat putrajaya time hari jutaan belia tu..

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

waaaa ada juga kat malaysia eh :D

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

pukul bape? nak tengok gak!!

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
o yeke

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
mmg tgk senang je
cer klw kita masuk
mula2 dah masuk dalam air hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
bkn senang woo
nampak senang

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
ahh baru tau ada

Nana said... [Reply to comment]

@Hafizah Haruno
kul 6 petang ari ahad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...