MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 11, 2012

sesi pendaftaran pelajar baru UITM dungun


ari sabtu pagi2 lagi dah bangun nak g anta cik umi mia register kat UITM dungun.seb baik la homestay dekat je ngan UITM 15minit je. adik aku cakap kawan dia ada yang stay kat kuala terengganu sebab homestay dah penuh.sebelum g register tu singgah la makan kat kedai2 tepi jalan, mmg banyak je kedai makan menghala ke UITM tu.


damia oder la roti telo (mmg peberet dia) aku pon oder roti kosong juga tapi amek kuah kari, mia nye kuah dal...sekali bila dia cicah roti tu dalam dal.. mia kata eeei..mama manis la kuah ni...mia xnak cicah la..hahaha aku pon rasa la kuah dal mia tu, ye la mmg manis mcm pengat rasanye hahaha..adoi..dah sampai pantai timur kan mmg gitu selera diorang manis2.2 hari makan roti canai tempat yg berlainan kuah dal manis hehehe....sampai kan mak & abah aku yang orang kelantan tu pon cakap xleh tahan kuah dia manis..haha padahal orang pantai timur gak diorang tu.


ktorg sampai UITM kul 8.30 kete dah berederet2 dah..masa nak masuk tu dia kasi kertas sudah mendaftar & tros dia kasi nombor bilik time tu juga, bilik dia random je xkisah la ko datang awal ke datang lambat ke terima je la nombor bilik yang dia dah bagi siap2.seb baik adik aku dapat bilik tingkat 2 xlah jenuh nak angkut barang2 dia tu.



singgah makan dulu, ada gak try nasi dagang dia tp xsedap..frust mak

 jemm kebanyakan plat kete seme dari KL
 kat sini dia buka kedai jual beskal, menurut kata abang aku yg dulu blaja kt sini, basikal adalah satu keperluan kat UITM dungun ni, nak2 kalau dapat asrama redang & gemia pasal asrama dia jauhhh dari kelas.mmg majoriti bebudak student nek beskal je g kelas & majoriti seme bli beskal ni kaya tokei beskal tu
 asrama redang
orang lain kemain 4,5beg aku tgk adik aku ni relek je bawa 2 beg

 datang awal bole la cop katil bawah
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

alahaii...teringat zaman belajar dulu...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

teringat waktu mula2 masuk poli dolu...mmmm..gini la gayonyer...

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..adik kte 2 org stdy sini..tp baru je grad..smbg dh sorang kat uitm shah alam..lg sorg tgu grad je nie..hee

tahniah le buat adik kak nana..hee

SyaNa said... [Reply to comment]

adik aku uitm kola pilah

Ena said... [Reply to comment]

ANAK BUAH AKAK PUN BARU JE MASUK SINI.. PEREMPUAN JUGAK..

Ena said... [Reply to comment]

SEDAPNYA...

TERLIUR2 SUDAH..

churippu farah said... [Reply to comment]

Wow bestnya..dia ambk kos apa?

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

alahai tetiba teringat zaman blajar dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...