MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 12, 2012

sorry kawan2

tadi ada sorang kawan ym..kenapa aku tak reply komen dia kat fb...dia ada wat aku kecik ati ke katanya?hehehe...aku suke kawan mcm gini berterus terang...atleast dia tanya aku kenapa kan?xde la sesenang dia nak judge aku ni bebukan...

bila dah explain baru la kawan tu tau..kenapa aku tak reply komen dia..padahal komen orang yang lain aku reply...sebab utama nye tak de sebab lain, aku BZ yang teramat di opis...blog pon xdapat nak buka..seme entry mcm biasa autopublish...kalau ada aku pos kat fb tu maknanye aku tangah free SEKEJAP pastu bizi balik..

sorry yea..kot ada yang terasa hati nape aku tak reply komen or mesej...serius tak sempat...aku reply komen pon bese time lunch sesambil lunch sambil reply komen...huhuhu bila nak tak bizi ni..penat la gini

bukan apa...dulu aku pernah dapat komen dari sorang kenalan, wife kepada kawan aku dia add aku so, so aku accept je la..dah berkawan2 dalam fb dia rajin la komen gambar seme mmg ada masa aku tak sempat nak reply seme komen..dah dia kata aku sombong..tros dia unfriend aku..hahaha..ada aku kesah?xpasal aku kena cop sombong sebab nye hanya tak reply komen dia.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

wah bizi gile skang... hehe takpe tak lama lg nk benti dah.. eh jadi x gi bandung? nk kem brg hehe

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

tggu dok umah jadik housewife nnt la kot =p

(cam la diri sendrik ni ada masa nak reply wpun dok umah jugak, hehe..takde maknenye)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bz BENAR TU...SELENGGENYER WIFE MEMBER TU...KAKAKKA....TAKPE LA...AT LEAST TAU NANA STILL EGAT KENGKAWAN GITU,....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...