MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 8, 2012

SR lunch set

pehal entry arini pasal makan je?hehehe...tau la kenapa kan?makanan adalah pengubat di kala stress...so rasa stress je g carik makan.sri gombak ni abes ronda dah xtau nak makan mana...konon2 nak try kedai2 baru la...sekali nengok SR tros tingat carrot cake...malas dah g kedai lain...SR pon SR la..lama gak xmakan sini

kami amek set lunch jek RM16 ada 3 pilihan mee kari, grilled black peper ciken & thai seffod spegeti + ice lemon tea.jimat skit amek set ni..kalau amek satu dalam dekat RM20 juga kot regenye, save la 4 hengget.

P/s : sorry banyak2 kawan2 minggu ni aku langsung tak sempat BW...entry pon ala kadar je mana dan...adoi bile nak ada masa free ni bizi manjang


carrot cake datang dulu zasss sekejapan je makan haha lapo bangat
 
 grilled black pepper ciken tak abes pon sebab sebelum tu dah melantak carrot cake yg yarabi sedap tu kan
.
ice lemon tea yg kekurangan gula...xpuas ati mnm tawar2 minta air gula suh tambah dia kasi sebekas perli nampak heee

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Saya Disini said... [Reply to comment]

lunch td ker ni..sedpnye

atty's said... [Reply to comment]

ini yg mcm nak makan carrot cake jugak

kayrul-shah said... [Reply to comment]

aduh tengok grilled black peper chiken tue terus terliur abis....geram plak tengok cream kat carrot cake tue

lia said... [Reply to comment]

teringat lak cheese cake sedap sr... nyummehhhhh

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said... [Reply to comment]

rindu dgn carrot kek...
mmg sedap gilos... huhuh

mama tisya said... [Reply to comment]

lunchset jimat skit kn...yum2 carrot cake

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah sgt best!nt leh try la..xdan nak try lg..hehe

Cik Bambam said... [Reply to comment]

wira tomyam xmaw try kaaa?? heheheh..nasi ayam fadza ker.. sedapnyaaa~ =.='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...