MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 4, 2012

suka topik ni!

ari selasa lepas, tengah siap2 nak g keje buka la fb nengok hotfm ada topik menarik, aku baca je topik aritu tros aku senyum, eh terkena batang idong sendiri lah...heheh aku cecepat komen juga kat topik tu.

 apa topik dia?baca sendiri

topik ni memang sangat kena dengan aku, walaupon dah kawen tapi amrul bagi je aku nak g oliday ngan kawan2 tak pernah ada bantahan tak pernah dia cakap NO, tapi dia ada bagi syarat, nak g jalan mana2 kena bawa damia sekali. tu je syarat nye...

aku rasa...mungkin sebab hubungan jarak jauh kami itu aku pon xkisah nak g holiday dengan kawan2 cuba kalau aku duduk sekali ngan amrul, tak sampai hati rasa nak tinggal dia sorang2 kat umah sedang kan kita bseronok2 berjimba dengan kawan2..

tapi aku paham, lepas ni kami berempat akan susah juga nak berjimba mcm dulu sebab masing2 dah ada laki kan...konfem nye diorang xsampai ati nak tinggalkan laki semata nak g oliday ngan kawan2..skang ni bile seme dah kawen (tunggu deah je hjg tahun ni) bole la pasni oliday sama2 bawa partner masing2.

aku pon tak pernah menghalang amrul klw dia nak g bercuti ngan kawan2 dia..tak pernah halang dia nak lepak ngan kawan2 ngeteh kat mapley balik kul 3,4 pagi.sebab bagi aku, percaya tu penting kan, kalau dia izinkan aku lepak merambu ngan kawan aku kena fair la xkan nak halang dia lepak ngan kawan2 dia..korang plak mcm mana?asben kasi tak kalau oliday ngan kawan?hehe...

sebelum masing2 kawen dulu banyak juga tempat kami merayap sama, g melaka tido semalamam, g fraser hill balik hari, cherating tido semalam, g gold coast tido semalam, lepas ni bile seme dah kawen kena wat rombongan cik keah plak dah xleh g solo2 hehe...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Kalau aku jd ko pon insyaallah suami izinkan..but mcm ko kata laa, bila dh dok skali ngan hb mmg ✗ smpai ati nak tinggalkan dia..sama mcm dia pon..✗ sanggup beb! Kalau hb tinggalkan aku pon psl outstation ja..:)

ieda said... [Reply to comment]

aah mgkin sbb nana dan amrul PJJ kan .. so kalau nana ke mana2 ada lah juga liburan dan x bosan kan
lagipun BFF nana semua baik2 .. suke tgk nana dan mereka .. janji damia ada kan ;)

atty's said... [Reply to comment]

samalah..hubby kty along pun tak penah halang kty g holiday tanpa dia..

Falsya said... [Reply to comment]

uwaaaa..miss those days...

aku pun xbrape nak kisah kalau laki aku nak kuar ngan kengkwn die sbb die xpenah kisah pun aku berjimba ngan korang..hehee..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

klu bff ko sumer jenis hasben pjj mcm ko jugak,mayb mmg blh jimba2 same2 lagi..boleh nye lagi..tp kene set & plan btol2 la kan..rindu weh aku nk jimba2 dgn bff aku, skg dah kawen masing2,beranakpinak lagi susah nk hang out

Cute Mum said... [Reply to comment]

rasanya sebab nana pjj ngan amrul, tue yang tak kesah..
kalo dah duduk sama mungkin susah kot nak oliday ngan kawan2 tinggalkan suami..
kalo bab keluar ngan member lepak mapley tue, kitorang tak kesah pon..
cuma aima nie jenis tak pandai lepak tanpa kami berdua pulak.. tue yang aima suka angkut kami.. padahal tak kesah pon.. huh..

mrs.ecam said... [Reply to comment]

aku berjimba hari jumaat jek sbb opis aku jumaat hapday...kengkawan opis len pong jumaat leh lunch break 2 jam...tu jela ms ktorg nk jmpe mkn2 or suping2...klu g oliday mmg x pnh la...sbb geng2 aku sume dh kawin...ms bujang pong x pnah g oliday ngan bff...acane...hikhik...tp ktorg salu buat potluck...umg gilir2 la n yg pasti ank2 n asben kne join...heeeeeeeee...tp cam ko nana as long as asben x kesah....asben bff pong sporting ok jerk...lgpong korang kwn dh lame kn...suke tngk korang g oliday sme2...hepi jek...heeeeee

bunga_rose said... [Reply to comment]

boleh, time office hour je, same goes to him hahaahah...

tapi kalau bercuti tu tak kot.. mesti nak kena pegi sekali gak, dua2 kuat cemburu haahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo nk p bercuti ngan kwn2 je tk kot...kalo bw pasangan masing2 ok...mayb sbb nana pjj so amrul ok lgpn amrul kenal geng bff

mummy_ayu said... [Reply to comment]

friendship korang memang best la..walaupun masing2 dah kawin still leh lepak & hang up sama2..best sesangat

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

jgnkan gi holiday dgn kengkawan nana..
nak gi kursus pun pikir byk2 kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...