MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 12, 2012

sumpahan putrajaya : tq mak jemah!

tajuk mcm tajuk filem kan?blom kuar lagi filem ni, shooting pon blom ehehe...adeh..tak tau pesal aku ni mmg dah terkena sumpahan putrajaya agaknye...2x gefren jumpe blogger kat putrajaya 2x juga la aku xdapat join..

sekali dulu masa waty blogger dari melaka datang KL diorang jumpe ngan gefren kat putrajaya, kali ke-2 rabu minggu lepas kot..sue syawal oder RVC kak long falsya,gefren g teman pasya delivery kat putrajaya, sekali lagi tanpa aku! benci!!!

amrul ada kat kl kan..jadi xleh la aku nak berjimba2 ngan gefren..diorang pon paham kalau aku kata amrul ada, diorang xde la nak ajak aku join.buleh je klw aku nak join amrul xde la halang tapi kesian la kan...jumpe pon jarang2 jadi klw amrul amek cuti semata nak spent time ngan ktorg, semestinya la kami akan gunakan masa yang ada tu sebaik mungkin.minggu lepas seminggu tak jumpe gefren.

baik kan gefren seme tlg teman pasya nganto rvc kt sue 
.
  mak jemah siap kasi tiramsu utk bahagian aku pon ada sekali...
pagi tadi deah baru kasi, tak sempat lagi nak rasa balik koje kan baru nak rasa
tq mak jemah...kasi tiramisu kek ni kat ktorg...
.

Published with Blogger-droid v2.0.4

11 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

bila lagi kita nak jumpa...ekekeke

Falsya said... [Reply to comment]

ntah ape ntah sumpahan Putrajaya yg dh kene kat ko nie na...wakakkaaka..

syanasaid said... [Reply to comment]

bleh jd tajuk filem seramsss

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

SO SWEET JEMAH BUAT SEPENUH HATI GITU TAU...NNT RASA ERK...

eima said... [Reply to comment]

keluarga kadang lebih perlu diberi keutamaan ... dah jrg jumpa kan... mak jemah tu free je nanti2 pun leh jumpa die ...die nk bersalin nanti mai tgk die ...hehe

watyz said... [Reply to comment]

sentap mak ade org sebut nama mak kat dlm blog dia.. hahahaha
mcm nk kena bli gak RVC si pasya ni...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

tiramisu !!! mmg sedapppp sgtttt

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

pecaya tak..tak penah cuba makan lagi tiramisu..huhu..pity me..

Saya Disini said... [Reply to comment]

sy pon xpenh mkn lagi

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

hahaha.....nanti sumpahan dah habis jgn lupa dtg putrajaya ye

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kalu nak dtg putrajaya pakat calling2 reramai ek! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...