MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 20, 2012

syukur alhamdulillah..menang RM200@kleenex moments contest


fuhh...serius tak percaya...langsung tak percaya..menang second prize kleenex moments contest
contest ni kena vote, aku memang saje2 masuk & langsung tak raih undi pon...undi aku ada la 16 je hehe...mmg tak suh pon kawan2 tolong undi malas..tapi gedik nak join contest haha..ni la kata orang tak try tak tau kan?

semalam ada sorang kawan baik ati tag kat fb bagitau aku menang..pergh tekejut makcik..sekali buka tengok menang second prize, then check plak dia nye prize RM200 untuk 10 orang pemenang second prize.first prize RM1000 GP RM5000 tengok pemenang GP vote dia 100 lebih je..ini bukan dikira dari vote saje, tapi markah juri sekali kot sebab tgk yang menang first prize tu vote lagi tinggi dari GP.

ramai juga kawan2 yang menang conso ada naa mamaiqy, biras aku jue & deah pon menang juga dapat hamper kleenex RM50.haih..syukur sangat dengan rezeki yang tak disangka ni..

tq akmarwati sebab tag..kalau tak saya tak tau pon menang

ni la gambar yang bertuah itu
.
hadiah2 nye 
kemenangan ke-21 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

38 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

yeayy!!..congrats bebeh..ya ALLAH..gemuknye akuuuuu!!!..nasib baik skang dh slim..erkk!!..wakakaka..

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!! ble banje aku kan.. hahhaha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah,,.....sweet saja..ni katakan rezeki....

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

congrats Nana

CheNamNam said... [Reply to comment]

Memang chantek beb gambor korunk bertiga tuhh..enjoy jerk nampakkk...!!

tahniah tahniah tahniahhhh....!!!

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

tahniah..rezeki tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!! memang pic tu sgt cun!!

Afasz said... [Reply to comment]

tahniah nana.murah rezeki nana :)

menang saja :D

mrs kayrul said... [Reply to comment]

tahniah...untungnya

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki tkyh raih vote..tahniah

ieda said... [Reply to comment]

tahniah nana ! .. ;)

amiey lee said... [Reply to comment]

rezeki aminnnn hehehehe

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

rezeki....
tahniah nana!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Congrats!!

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

tahniah ^__^

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah... rezeki :)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

thniah kak..murah rezeki...!!

Iam Yanty said... [Reply to comment]

Rajinnya masuk contest! Tahniah!!!!

iswatie "colours of life" said... [Reply to comment]

congrats..kita x menang pun

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Masa ni berisi ko kan
Skang dh selim

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Tq...xsan nak tinggu banje ko abes dah silap2
Hahah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Alhamdulillah...mmg rezeki tpijak

Nana said... [Reply to comment]

@Amyra Chuari
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@CheNamNamheheh gambar ni dh byk mng contest mmg ada luck gambar ni

Nana said... [Reply to comment]

@Salmi Khairil
Alhamdulillah tq

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Heheh tq

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
Alhamdulillah rezzeki

Nana said... [Reply to comment]

@mrs kayrul
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la xsangka btol

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Amin,..

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Alhamdulillah,,,tq

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Alhamdulillah :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Tq alhamdulillah..

Nana said... [Reply to comment]

@iswatie "colours of life"
Owh ada join ek

tiefazatie said... [Reply to comment]

itu nampaknya rezeki sis!syukur..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...