MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 19, 2012

taman ular sawa @ ulu bendul

lepas chek out dari otel, amrul ajak singgah taman ular sawa dekat taman rekreasi ulu bendul, kuala pilah, ikut jalan dalam xjauh la juga dari pd tu...ni seme gara2 amrul tgk MHI last week ada tunjuk pasal taman ular ni..tu yang balik pd dia ajak singgah nengok ular.

taman ular sawa ni terletak dalam taman rekreasi ulu bendul, klw tak salah buka dari kul 10 pagi sampai 5 petang. masuk free, xde la banyak sgt ular nye pon...tapi kat sini klw nak amek gambar ngan ular free je..tak mcm kat langkawi aritu, nak amek gambo ngan ular kena bayar RM10 zoo tepeng pon rasa kena bayar kalau nk amek gambo ngan ular.

memula tu kan aku suh amrul pegang ular nak amek gambo..tapi dia xmo..alasan dia, dia tengah lapar dia takut nanti dia makan ular tu hahaha..padahal dia geli.pastu dah lama tu dia pon try ler pegang ular walaupon nampak cam berani kan hahah kejap jek dia bole tahan bile ular tu merayap je tros dia kasik kt staff taman ular tu

aku memang xde la nak pegang ular tu lilit2 bagai wat mcm eksesori aahaha..geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii tu pon amrul suh pegang sikit, aku pegang hujung2 jari je..eii..lembik2, staff tu siap ckp ala..akak bayangkan akk pegang henbeg yg buat dari kulit ular je..xde apa..hahaha ye la henbeg mana gerak2 ini menatang hidup menjalar2 kose mak....





besar gile kan ular ni


berani tol budak ni
kejap je jangan terpedaya ngan amrul dia geli hahahaa
cubaan untuk memegang ular
eeiii rela dalam terpaksa ahhahaha
ooii xbole blah geli xtahan tros aku cabottt
aceh2 mia mcm berani mia nak pegang KECIK je
(kecik merujuk kepada sikit) hehee
yang ni spesis anaconda tp anak dia
adoii yang ni dia nye peel lain mcm skit tak mcm ular sawa
ular sawa mcm mesra skit
ok dah abes geli2 jom balik
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

aku tgk pon da cukup geli, ini kan pulak nak sentuh... x payah la ha3

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

mintak maaf le...geli teman tengoknya..

ummi anum said... [Reply to comment]

eeeee....geli...cukup lah dapat tengok..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

aiyoo..tak berani la nak pegang..hahaha..geliiiiiiii!!!

Shamz + Fieza = Muiz said... [Reply to comment]

kita mmg geli sgt2..tgk gambar pon dah geli..lagi nak pegang..
Mau jerit kat situ..hahaha..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

pernah gie seklai jer dulu...masa tu pregnantkan Iris.jenuh gak naik bukit ke atas tu kan?..rajin la Nana jenjalan yer..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

weiiii, jgn kata nk pegang, tgk dekat aku dh geli..
lari dlu!!! merenyam bulu tengkuk nih..
jgnla mlm ni mimpi sudah!

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

takyah dok pegang, dok tgk jek pun bulu tengkuk ai dah meremang
ahahahaha! =p

geliiii!!!

Saya Disini said... [Reply to comment]

KLU SY TNGK NI..DH CABUT LARI

pena rozie said... [Reply to comment]

sowi... PR tak suka dengan ular.

Falsya said... [Reply to comment]

eeeiiii..kalau aku mmg idok le nak pegang..nak dekat pun jgn harap...menggeletek aku nnt..hahaha..

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Geli.... tgk pun dah eiiwww... mmg tak la nak tgk dkt2.. eii.. meremang trus rasa.. eiiii

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

eeiiii...nory tgk pon dah meremang bulu tengkuk, ape lg nk pegang...aiyaa..

watyz said... [Reply to comment]

geli aku nengok kan... eh cantik baju ko ke skirt tu...

CheNamNam said... [Reply to comment]

Haku tengok lam gambor pon dah naik semua bulu..inikan nak pegangggg....hoiiii bulu yang tegak tadi boleh berderai jatuh kooot...huhuuu

mama tisya said... [Reply to comment]

ingt amrul pegang lama rupanye die geli gk ye..kita pn pernahsentuh gk tp mmg geli time kt zoo negara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...