MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 22, 2012

teman si nana keding makan @ WSB

rabu lepas si nana keding call, ajak melepak sebab laki dia balik lambat nak ajak deah, deah plak g dating, pasya plak musti berkepit ngan wan je keje hahaha...ajak la aku yang free & alwayz evelebel ni..lapo katanya ajak makan...tapi dekat2 sudah.

aku pon ajak la makan kt kedai paling dekat ngan umah, mana lagi WSB@ warung soto berlada la..sejengkal je ngan umah, tak pernah lg lepak sini ngan gefren padahal aku selalu cakap nanti nak bawa diorang makan kat sini...sekali sampai sini si nana marah ko memang kan...dah nak pindah johor baru nak ajak aku makan sini ...hahaha...

aku padahal masa tu baru je lepas melantak nasi..sekali nengok laksa dia tak menahan aku..sebab memang laksa dia sedap kan tu tak menahan tu, si nana oder mee kari.sedap katanya..suh dia try laksa pon sedapp dia ckp hehe..mmg sini seme sedap2 belaka..memula aku nak oder nasi lemak tp udah abes yea padahal baru kul 8 malam...nasi ayam pon dah sold out..memang laku nasi lemak dia.

dah maju skang ada menu hehee
laksa mabeles
mee kari oso mabeles tak kedekut bahan
gedik nau mia kan
mekaseh nur afliana..sudi banje kami 2 beranak

Published with Blogger-droid v2.0.4

5 ribu orang memberikan idea bernas:

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sedap tue kan sis..hee

tue ah..ble la nk amik ngan sis nie..huu..

ifa join je ngn cinemaonline..tp xpernah dpt..haha..adui la..susah sungguh..

ieda said... [Reply to comment]

fuh laksa tuuu mantops dikk
seronok sesekali kawan ajak lepak , kalau hubby x der ok lah kan ..;)

WILAYAH C.T.M said... [Reply to comment]

nampak sedap sangat laksa ituu..wsb ni kat mana??bg alamat leh tak??

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

amboih kuah die!
tak menahan tu!
pekat2 solid2! ahaha! =p

Myra Jay said... [Reply to comment]

Aduhhh menggoda jiwa tengok laksa.. Meletopp :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...