MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 21, 2012

terjebak dengan poplook

 hehe...terpengaruh dengan opis mate kak lan, dia nye baju seme lawo2....meleleh air liur nengok haha...sekali dia memborong seme kaler dia beli..semalam la kak lan pakai dress polka dot adoi jatuh hati...tros malam tu balik umah buka website poplook meroyan nak bli gak hehe..dan2 register pastu pagi tadi dah rembat 2 helai

yang sadisnye kan..oleh sebab terlalu eksited nak membeli dress lawa poplook ni masa bli dress plain kaler brown tu ntah camane masa nak bayor dia jadi 2x ganda harganye..aku bole tak perasan bila dah klik pay tu payment dah settle baru perasan eh pasal harga dia mahal?rupenye terbeli 2 helai kaler yang sama mengong btol!,nasib baik dah jumpe kawan yang nak bli dress ni...slamat duit makcik

kaedah nak membeli nye pon sangat senang..register je pastu nanti klik je mana yg berkenan sangat simple step2 dia..kata kak lan klw bayor sebelum kul 12 tengahri esok sampai la dress ni yuhuu xsabar plak nak berpoplook hehe...

 hok ni la yg tersalah bli tu terklik 2pcs mengoms
Penny Chiffon Maxi Dress - Brown Blush
POPPY
RM 69.00
aku amek dua2 saiz M 
Penny Chiffon Maxi Dress - Black Polka
POPPY
RM 69.00
 nak kaler lain tapi seme dah sold out tinggal yang ini jek
 

nampak juga hasil duit nuffnang aku ni beli baju hehe...duit nuffnang aritu dapat RM166 wat bli baju ni baru RM138 ada belen 30 lebey banje amrul makan aiskrem ahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Saya Disini said... [Reply to comment]

cntik

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

cantek..
byk yg kite berkenan
tp tu la..susah nak pakai dress camni
sbb takde butang, nak susukan nayli payah sket, huhu!

atty's said... [Reply to comment]

kty suka yg black polkadot tu..cantik

ieyda said... [Reply to comment]

suka jgk ngan baju2 nie...tp nk beli tkut xmuat saiz

Mama Zharfan284 said... [Reply to comment]

me suka yg kalerful and kaler2 like pink/oren/merah heheh

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ada hati ko tanya aku kan...
cam tak tau aku ni bf anak...tak leh kai gini...nak selak gimana weii...huwaaa...huhuhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best2...cantik...suke3....

Shamz + Fieza = Muiz said... [Reply to comment]

mmg berkenan...
tp klu kita pki..mcm org peknen jer.. huhuhu..sadis..!!!

tp sgt2 suka tgk org pakai baju nie..
Nana..nnt dah dpt baju nie..ambik gambar tau..

masa nana gi tmn ular tu pon sweet giler nana pakai baju drees mcm tu..berkenan sungguh!!!

Lelord said... [Reply to comment]

Cantik2 kena skodeng gak ni

CourFeyLia said... [Reply to comment]

dh 2 kli dh bli kat poplook nik... mmg canteq2 pooon... murah plak 2...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantik..tapi aku memang tak sesuai pakai dress...nampak lagi gemuk..pas tu nampak mcm pregant.

ieda said... [Reply to comment]

ahaaaaaa skrg smeua citer pasal poplook sbb dress dia ada pilihan labuh kan .. leh pakai org2 yg bertudung nie .. ;)

akk pun nak order tunggu duit nuff lah jugak eeke ;)
suke dress nie tapi yg polkadot tuu .. eiiii sabor2 ..
dikk nak order tgk size tuu pening lahh x pandai tgk huhuh

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

aku dah lama terjebak dgn poplook ni.. haaa rasanya kalau sum up semua dah almost 1k kot aku shopping kt poplook saje. *pengsan bila ingat balik*

mama tisya said... [Reply to comment]

ada tgk kt poplook...mmg cantik suka designnye...

lia said... [Reply to comment]

aku lak suka tgk org pakai jer sbb montot aku besar, x sesuai ber poplook nih

Falsya said... [Reply to comment]

pehtu kalau ko dh terjebak, ko nak terjebak kan aku skali laaaaa kann..saje je tau..hahahaa..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

shantekkan..
pestime tgk si zeety pakai mmg cun seh dress die, ngam aje ngan die tp kalo aku order ok ke?
dhla aku ni jenis bonsai ghitew...
sapu lantai kang.. heehhehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dah beli 3 blouse dia..hehehe..dress belum penah cuba sbb skang preggy takut tak muat nanti lepas bersalin..ramai je suka beli kat the poplook..hehehe

juelee said... [Reply to comment]

haha poplook ni mmg berhatu, dah bape lai dah dress borong dr sini.. dah la kain sedapppp... suka giler...

Gieyana said... [Reply to comment]

yang first tue sgt cantik..:-)

yanie anuar said... [Reply to comment]

sama la.kita pun dah terjebak dgn poplook

tiefazatie said... [Reply to comment]

mmg sgt cantik n ie!

Sᴏ Eᴜɴ ♡ said... [Reply to comment]

susah lah payment,macam mana nak buat payment ? Boleh transfer dekat poplook tak ??

Sᴏ Eᴜɴ ♡ said... [Reply to comment]

reply dekat blog saya ye =)

amelyn said... [Reply to comment]

yang terbeli 2pcs tu, u jual tak?
nak beli!!

Nana said... [Reply to comment]

@amelyn
ala..sorry dah ada kawan beli dah

AmoyCincai said... [Reply to comment]

urm... sy baru order.. Penny Chiffon Maxi Dress tu perlu inner x? mcm inner jubah... reply dkt blog sy ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...