MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 9, 2012

08.07.06 ~08.07.12 : 6th wedding anniversary

 semalam 08.07.2012 genap lah 6 tahun ktorg kawen, em...cam tak caya je dah 6 tahun kan..masa kawen dulu masing2 muda lagi sama2 sebaya umur 23 tahun, kalau kenang balik cam tak percaya pon ada..masa tu dua2 gaji kecik je..amrul pon tak de pangkat lagi..alhamdulillah..bole je survive..berhanimun 2 tahun petu baru ada damia...skang mia pon dah nak skolah dah..haish...mmg cepat masa berlalu..

semalam tak de sebarang sambutan pon..sebab amrul outstation, dah 2 minggu dia kat ipoh kena plak date outstation jatuh ari anniversary, kalau tak semalam patut amrul shif off, aku dalam kepala dah plan baik punye dah..sebulan sebelum anniversary dah kira2 date shif dia, hah cantek lah time aniverseri amrul cuti...konon plan nak g oliday ke apa..sekali 3 minggu sebelum anniversary dapat tau amrul kena masuk hutan plak rosak haku nye program...

xpela celebrate lambat pon xkisah..ala sebelum2 ni pon jarang nau celebrate..apa tah lagi nak tuko2 adiah hehe...ntah dah malas nak kasik adiah la..beday pon dah lama xkasik adiah kt amrul haha...xpe la adiah tak penting kan..yang penting aku lg suke g oliday dari abes kan duit bli adiah haha...

buat encik suami tersayang, hepi 6th anniversary..semoga perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat...semoga hasrat kita nak duduk bersama di permudahkan amin...saya sayang awak dunia akhirat!


.
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

churippu farah said... [Reply to comment]

hpy aniversary..smga d prmudh kn segalanya..aminnn..:)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

erkk...ko kawin 8 julai ke 8 jun kak...konpius...

Cik Awin said... [Reply to comment]

tahniah kak...6 tahun sudah...semoga ikatan kalian berkekalan sampai akhir hayat ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

happy 6th anniversary..sama thn kita kawin cuma tksama bulan..tajuk tu 08.07.06 tp tu tulis 08.06.06:)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

happy anniversary nana n amrul..semoga rumah tangga rukun dan bahagia sentiasa...amin

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

epi anniversary both of u babe!!!
semoga kekal hingga ke hujung nyawa..

lia said... [Reply to comment]

baguih la... korg da 6 tahun dlm masa yg muda...

semoga kalian bahagia till end of life, amin...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

happy annivesary !!! 6 thn daj yea .. kawin muda tu 23thn kita kawin umo 24thn dapat kyra umo 25thn pantas kekekke ..

semoga ikatan ni berkekalan hingga ke akhir hayat .. semoga di kurniakan zuriat yg ramai hehehhe buat peneman di hari tua

ros_reeza said... [Reply to comment]

tahniah :)
epy anniversary kak...

wah...dah 6 tahun kan...

Jaa said... [Reply to comment]

happy anniversary!!!!

Nana said... [Reply to comment]

Happy anniversary, nana!

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

happy anniversary, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

HAppy anniversaryyyyy ..

x jauh anniversary kite.. bj kawin ko pun colour purpler ye... samo lew

Saya Disini said... [Reply to comment]

Happy annivesary

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

happy aniversery nana...
moga hubungan ini kekal buat selamanya2...aminnnnnnn

mamyharraz said... [Reply to comment]

Happy anivesary :)
semoga jodoh berkekalan ke akhir hayat.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

happy anniversary yang ke-6...moga kekal selamanyer

mrs kayrul said... [Reply to comment]

happy anniversary nana....cepat jer masa berlalu..moga happy2 selalu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tahniah ye Nana.. semoga berkekalan..

Falsya said... [Reply to comment]

happy anniversary bebeh..nape xletak gambar yg pemes smp ke sabah tuh..hahaa..

yanie anuar said... [Reply to comment]

happy anniversary nana..semoga ikatan perkahwinan kalian kekal sehingga ke akhir hayat..amin..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

heppi anibesseri nana ;-)

Mummy Iswatie said... [Reply to comment]

happy anniversary!

Masya said... [Reply to comment]

happy anniversary yer.. moga kekal keakhir hayat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...