MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 19, 2012

ada orang kena seprise

 hehe...menjadik seprise kita..haha...semalam aku mmg plan nak wat seprise kat kak ana..rvc ni last week lagi dah tempah kt kak long falsya.memandangkan opis aku ni ketandusan staff pompuan, masa mula2 tu aku plan sendiri2 je..lepas tu baru pakat ngan si aida, adik boz yg juga director kami, dia pon datang opis jarang2..jadi utk memeriahkan majelis, aku minta aida datang ari rabu nak celebrate beday kak ana..

masa aida dekat2 nak sampai opis aku pon gtau kak ana, nak g bank kejap padahal nak g amek kek kat umah mak pasya, hehe..dari opis ke umah mak pasya dekat je 10 minit je dah sampai..aku suh aida standby kat store sama budak2 store tunggu aku balik opis nanti naik opis sama2..hahah..bagus betul deme sangat memeberikan kerjasama..aku sampai je opis bawa kuar rvc susun atas papan kek.

dah la opis aku ni sekeliling ada cctv masa nak susun kek atas papan tu ktorg buat kat tepi kereta sebab tak bole buat dalam office store department sebab dalam opis budak store ada cctv, dah la tv nye ada dalam opih kang kantoi plak klw kak ana nampak haha...

pastu kami ramai2 naik kat opis, si jiji menjalankan tugas pegang pintu opis sebab takut2 tetiba kak ana buka nak turun kan kami kat pintu tu siap2 nyalakan lilin pastu jiji buka je pintu tros ktorg nyanyi lagu hepi beday..heheh...klakar tgk muke kak ana terkejut + terharu pdahal dok sakit2 gigi tu sebab baru cabut tapi tros ilang sakit kena seprise hahaa...

kak ana yang baik hati & comel...hepi beday kak..semoga allah murahkan lagi rezeki akak sekeluarga...orang yang baik & pemurah ni allah sentiasa bagi rezeki lebih dekat dia kan..:)

rvc terbaik dari hana's sweet treats sape nak oder bole tgk fb dia kat sini 
tali barut saya cik aida hehe
 see nampak tak muke orang terkejut hehehee
 aku tukang bawak kek hehe seb baik ada hidayat tukang amek gambau
suke tol tgk pic ni mmg tercapture saat seprise tu hehe 
fuhh tiup liling
dari kiri jiji abang kepada aida haha tu pasal depa bole ngendeng2 dok dekat2 klw ngendeng gitu kat aku mmg dah kena panampar dah si jiji haha...
ni la sebahagian opismate saya

tq kat aida..sanggup datang jauh2 dari ukm semata nak celebrate, dah abes celebrate balik ukm balik
 lepas makan rvc ni
semua kata 
SEDAP GILE
haa..kan aku dah kata rvc ni mmg terbaik

tak puas ati gambo tiup lilin sebelum tu mcm jauh aku suh tiup lg skali haha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Happy birthday to ur frend!!

Pinkjambu said... [Reply to comment]

huwaaaaaaaaaa,, terharu dan memang sungguh tak sangka sangat2!!! ya allah hai, terima kasih banyak ye nana, sumpah sebak.. nak nanges tak ternanges sebab hepi sangat!! iskhh.. dah habis kek licin langsai baru nak peluk nana.. kikiki.. terima kasih banyak ye na.. sumpah terkejot sangat.. hahaha

mampos makan kek baru lepas cabot gigi, tau dek dokter mampos kene luku kepala.. sedap bangat, xkedekut cream cheese dia.. next time buleh oder sebab dekat je dgn rumah..

terima kasih atas ucapan dan doa dan seperais nya ye nana sekali lagi, akak doakankan juga nana berbahagia sellau dimurahkan rezeki diberkati allah dunia dan akhirat.. amin..

sayang nana dan semua org ketat!! muahhh!! alhamdulillah syukur allah mengurniakan kamu2 orang yg baik2 disekeliling saya!! touched!!

watyz said... [Reply to comment]

hepi besday kak lan.. semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki. sampaikan salam aku pd dia ek...
mmg terror la wat seprise!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

RVC tu mmg terbaik....sedap nak mati..kakakkak

mama tisya said... [Reply to comment]

sure terkejut si bulan..hehehe..rvc tu yum222

Gieyana said... [Reply to comment]

Mmg teeliur tgk kek rvc tue...:-)

eT said... [Reply to comment]

waaa...beznyer ada serprise...tgk mimik muka pon mmg terkejut tu...hehe
happy besday... :)

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

syok kan suprise kan org ...
aku pun suke wat , lg2 tuk laki ku wakakakak..

mrs kayrul said... [Reply to comment]

bestnya dapat surprice RVC lagi....nak puasa nie kena makan puas2 la

ieda said... [Reply to comment]

eppy bday buat pinkjambu .. x sangka kan .. seronok dpt suprise macam nie .. nana memang suke buat suprise2 niee .. seronok tgk ..

RVC tuu terbaik lah dik
kat sini pun ada yg buat pelbagai rasa .. susah nak dpt yg betul2 kena ngan tekak kita ;)

SyaNa said... [Reply to comment]

aloloolo suwiit sgt kak anak ko tu
kem slm kt dia ye

kabo aku nk jd adik angkat boleh
hahaaa

Masya said... [Reply to comment]

alahai suprisenya.. baru teringin nak makan kek ni huhuhuhuhu

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

hepi bday kak ana!
surprisenye!
kite pulak terasa cam disurprisekan
hihihi

nape mamatisya n watyz pggl lan @ bulan?
nama timang2an ek?

hihi, apa2pun, moga pjg umur n murah rezki :)

Cik Rongoks said... [Reply to comment]

comelnye kek tu ! ^^

happy birthday :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...