MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 19, 2012

AKU, KAU & DIA

.

Sinopsis Filem Aku, Kau Dan Dia

Aku, Kau Dan Dia mengisahkan harapan seorang gadis bernama Mia yang kehilangan tunangnya, Ilhan, dalam kemalangan jalan raya. Untuk mengubat kerinduan, Mia mencipta lagu yang ditujukan untuk Ilhan. Kemudiannya, Mia pula mengalami kemalangan dan koma selama dua minggu. Mia kehilangan lagu yang diciptanya untuk Ilhan dalam kemalangan itu. Pulih daripada koma, Mia cuba mendapatkan kembali ingatannya terhadap nota lagu yang diciptakan untuk Ilhan. Namun Mia gagal berbuat demikian.

Mia kembali ke tempat di mana dia mengalami kemalangan dengan harapan dia dapat mengingati kembali nota lagu tersebut. Di sana dia terjumpa Izlan (Remy Ishak) seorang pemuzik jalanan yang bermain muzik di kawasan tersebut. Izlan memainkan lagu kegemaraan Ilhan. Melalui pertemuan itu, Mia dan Izlan kemudiannya menjadi semakin rapat.

Disitu bermulalah konfiik dalam hidup Mia. Ingatan dan cintanya masih kuat pada tunangnya. Adakah Izlan cinta baru Mia? Mampukah Mia mengingati kembali nota lagu yang dicipta untuk Ilhan?

*******************************

cite ni aku tengok kat youtube je, so far ok cite dia bole kata menarik cuma pelakon perempuan je tak femes tu mcm spoil sikit, lain seme ok dah.

lagi satu dia nye lagu tema sangat la best...bese la..shila amzah nyanyi kan..kasi lah lagu apa kat shila amzah ni sure dia bawa dengan sedap, mcm siti nurhaliza




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Heroin dia xbrp knl ek..sapa ye?

LELAKI INI said... [Reply to comment]

cite macam best je..
hehehe...

sedap siti lagi le..

ieda said... [Reply to comment]

hurmmm boleh lah tgk dlm utube macam nie .. sbb suke remy ishak tuu

mrs kayrul said... [Reply to comment]

la ingatkan yuna yg nyanyi lagu tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...