MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 31, 2012

apa ada dalam majalah jelita keluaran ogos 2012

macam2 ada dalam majalah jelita bulan ogos..resepi kek, resepi biskut raya, resepi juadah berbuka & juadah raya...
tapi saya beli bukan sebab nak tengok resepi
 tapi sebab ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 nampak tak?
 ok meh saya close up hahaha...
artikel sebesar saiz tapak tangan ni ada kisah saya & damia
kan aritu saya da cite psal sorang kawan saya masuk dalam magazine jelita sebab saya kasi contact no dia kat akk wartawan tu, so cite dia dah di siarkan bln july aritu (topik pasal ibu muda ada anak 2)
utk bln 8 nye plak kuar kisah mcm mana saya mengalakkan anak saya membaca
akak tu interbiu simple je dalam fb, dia just tanya saya buat apa utk galakkan mia membaca
tapi bile dia elaborate sangat sedap ayatnye haha tu bukan ayat saya ye saya kasik point2 je kat dia
.

tq kak shikin...kasi saya peluang kuar magazine jelita buat kali ke-2 hehehe...

Published with Blogger-droid v2.0.6

31 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheheh glam nana :) congrats!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kuar magazine lagi..congrats..glamour you! mesti Dania pun suka ni sbb kali ni ada pic dia...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

Ko kan glamer....no wonder la...hehe....bila aku nk msuk majalah ni

Jaa said... [Reply to comment]

wah, tahniah nana...kena simpan nih buat kenang2an...

Keyphochee said... [Reply to comment]

nak masuk gak boleh ke.....haahaa...gile glamor kejap...gurau je nana...congrats!

eRiNsZ said... [Reply to comment]

wawawa.. mama damia artis hikhikhik... suker kan klo anak minat mbaca

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh...famous amos la kamoo nana...ikikikikiki

mama tisya said... [Reply to comment]

femes2 ibu and anak

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahniah..glamernyer....

SyaNa said... [Reply to comment]

makin glemer la ko skrg ni
:-)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

glamor gitu...damia lepas ni mesti lagi femes dari mama dia...

Saya Disini said... [Reply to comment]

wah..glamour la

fieda said... [Reply to comment]

makin glamer nana ni..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

seronoknye nana..! mia pun ada!
pasni mana tau, rezki bergmbr dgn tuanku zahirah plak ;)
aminnn...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ewah2.... glam lagik...
thniah nana..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe tq mz..
ni sebab kenal akk wartawan tu je
klw xjgn arap nk mrasa

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
haha kita bli mag ni tunjuk kat dia
eh mia ada dalam ni??

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
phuiiiiii glamer la sgt kan hahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@Jaa
heheh tq..
tu la kena simpan utk kenangan

Nana said... [Reply to comment]

@Keyphochee
heheh bole je carik kwn yg keje wartawan ahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@eRiNsZ
xde makna nye retis hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
dah lama xmakan biskut tu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ala cinonit jek space dia hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
tq..
ala org xpasan pon kot
klw sy xbgtau hehee

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hhaipp22 hehhee

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hahahha
ala mia tu koyo je

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
ala..saya tak glemer pon
org xpasan pon kecik je artikel hehe

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
ala kita ttp mcm dulu la..hehe

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
ala kita ttp mcm dulu la..hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
wah klw la dapat bgambar ngan tuanku kan
bestnye!

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ala kak ni
xde maknanye glam tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...