MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 4, 2012

baju dayang2 yang terakhir

 deah nak kawennn!!! hehehe..yup hujung tahun ni, date biar lah rahsia.2 bulan lepas deah dah belikan kain untuk buat baju dayang2..kali ni seme dayang2 pakai kaler tema biru laut.baju deah rahsia..xleh bagitau kaler apa.hehe...

tak tau bile nak anta kain ni, tailor nye dah ada dah..anta kat tailor yang sama deah anta utk buat baju sanding dia.tunggu la bulan 10 nanti baru anta la kot..ye la kang anta skang buatnye pregnant ke..kang xleh pakai dah baju hehe....

design dah di persetujui setakat ni masing2 stuju nak buat kurung pahang.tak tau la kot nanti2 nak ubah plak kan..mak redho je xkisah jangan telanjang sudah hahaha...


;


Published with Blogger-droid v2.0.6

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lps ni semua geng nana dh jd mak2 org lah yer heheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..kira closing la nie..mesti meriah..

Gieyana said... [Reply to comment]

dayang2 cfm cute nnt..:-)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

korang..rembat poplook je sonangg,hahahaha

Falsya said... [Reply to comment]

bln 10 or 11 kite antar kayh wat baju..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yahooo...akhirnyer benar jua kataku....hujung tahun....cakap sama deah..tarak ajak...kasi bakar sama umah dier..kikikikiki...mak jemah abis pantang tau,,

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

setuju ngan komen zety! ;P

shera haifa said... [Reply to comment]

nti tempek gambar diah khwin kat cnie ehh.. nk tngok.;)

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,
aik?? cam sama je belt kite.. huhuhu.. tersame lak kan...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Lembut je warna kain ha ;)

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
mak orang blom lg mz
tp seme jadi geng xde dara hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh tu la kakak sulung
penutup majlis

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hahaha yg cute dayang kecik tu je

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
maslaahnye si nana tak pakai dress
hehee
kang dia beli sekali je la pakai dress tu

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
ok bebeh

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh
tunggu la kad dr deah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
kita pon ada terfikir mcm tu
tp si nana xpakai dress mcm tu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
heheh itu harus

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus
ekekek yeke
sama la plak ek

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
ahh biru dia sweet

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik2..

tahniah kak deah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...