MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 9, 2012

benjolan di bawah ketiak

adoi...menda ni aku rasa dah lama wujud, tapi aku ingatkan sebab aku dah gemok ke apa..aku ingat mcm lemak ke, tapi lately bile aku tengok eh ni tak macam lemak ni...tetiba rasa mcm benjolan tu besar plak..tapi tak sakit, tak keras, dia mcm kelenjar gitu dulu aku pernah ada benjol area leher orang kelantan kata "riso" aku selalu urut2 last2 dia tak ada, tapi kecik je

yang kat bawah ketiak ni besar, semalam tunjuk kat mak, mak cakap nape biar???nape tak g cek kat klinik??jangan bawa main2 kalau benjolan area ketiak ni ma kata..adoi..tetiba jadi takut plak..mujor amrul cuti ari kamis ni ingat nak ajak g HUKM la cek apa menda sebenarnya benjolan bawah ketiak ni..seram plak aku..harap2 tak de apa2 la


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

bahaya klu benjolan area ketiak ni...tp setahu nory, klu benjolan tu x sakit, tu bukan kanser, cume ketumbuhan biasa je..

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

bahaya gak tu Nana
ye lah..skrang ni....
lebih baik kite pastikan daripada tahu later2...

gi cepat2 jompa doctor ok
hopefully hanya benjolan biasa

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

ingt gambo tu , awuuuuuuu seksii ..

beb , beter pi check up tau .. jgn bior2 kalau ado ketulan bwk ketiak tu ..
kdng2 mmg psl ko nak peod .. kdng2 bukan ..
tp tuk kepastian beter pi check up

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

Kenal Cek cpt kan..pm puan ni mcm2 kan periksa.. Harap tkde apa lah nama..

Che Rosliza Che mat said... [Reply to comment]

takut pulak baca ada benjolan tue nana..pergi check nanti cerita balik...

Falsya said... [Reply to comment]

bahaya la na..benjol2 ne bahaya laaaa...nape baru skang nak gie check..patutnye bile dh rase tuh kene cpt2 gie...

mama tisya said... [Reply to comment]

hrp2 tkde yg memudaratkn

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

mmg kena cek cepat2..harap2 semua ok

Alycia said... [Reply to comment]

oh.. kena g check tu.. harap2 takde pape yer..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ko mesti tak refer condition aku kan nana?
aku manjang ade bengkak kelenjar bwh tiak or dekat2 tiak
selalu sbb infection,bisul and also sbb kandungan gula dlm darah byk sgt.

apepun..
arap2 jgn mcm aku la
smpai kena operate

notti netti said... [Reply to comment]

akupun dulu benjolan bawah ketiak gak...tapi ilang dengan sendirinya...

apa2pun ko gie check...walaupun takut..gie jer..

aku suker tiak model atas tu cantik.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Hope xda apa2 ye nana..klu xsakit tu org kata xda aps..insyaAllah..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

cepat2 check
pastu cepat2 update k!
hope tak apa2...

watyz said... [Reply to comment]

baik g cek. aku dh g cek n lepas wat ultrasound, doc kompemkan bkn kanser or apa.dlm bahasa dorang panggil aksesori breast je.bln 12 cek lagi n nk kompemkan nak buang or not. :)

Ibu Lala said... [Reply to comment]

Better cek. Harap harap benjolan biasa saja.

ieda said... [Reply to comment]

hurmm akk rasa kutil biasa je kuut
kalau ada rasa sakit kena bawa jumpe dr .. jgn dibiarkan sbb tempat tuu agak lembab ngan peluh .. ;)

anak2 saye... said... [Reply to comment]

assalamualaikum....nak tanya dah buang belom breast accessories 2?saya pun sama juga dan skrg dah sebesar epal di kiri dan kanan ketiak saya...siap ada nipple lg....bila menyusukan anak semua keluar susu....kalau dah buang boleh tak kongsi pengalaman?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...