MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 2, 2012

berpoplook arini

 adeh..nasib baik la ada orang yang baik...nak tukar suka sama suke baju poplook yang aku tersalah beli aritu...ntah macam mana tka perasan teroder 2 baju yang sama, dah bayar baru perasan hehe bengong btol,.eksited gamaknye nak sambar dress tu takot sold out nye pasal xde nak cek2 tros proceed payment je.

ekceli aritu aku call kak faez, xopismate aku tanya nak bli tak baju yang terbeli dua tu, dia kata dia pon baru je bli dress kat poplook, tapi dia ada satu dress yg baru sekali pakai, dia xmo pakai sebab malas nak kena pakai ngan cardigan sebab dress tu xde lengan.aku cakap  ok je, tapi nak try dulu nak makesure dia labuh, aku suke labuh2 tak suke klw dia ngam2 buku lali je, semalam g umah kak faez try la dress yang dia nak tukar suke sama suke tu..bila dah sarung eh cantik plak, labuh plak tu..tros aku kata ok la kak..kita tukar la suke sama suke

tapi kak faez kata akk dah pakai sekali dah tau baju ni..ala xkisah la baju still baru pon sebab br pakai sekali kan...dari aku membazir je ada 2 lai baju yg sama baik aku tuko kan amek design lain.tq kak faez akak la penyelamat bangsa & negara..hehhe

polka dot dress yg ni kaler pink.
ni la dia dress yang terslah beli 2 pcs tu..haih....gelojoh padan muke hehee
kita tuko suke sama suke ngan kak faez
pagi tadi suh mia amekkan gambar sebab ramai suh tepek kt blog klw dah pakai dress poplook ni
nengok apa jadi haha..bgegar satu badan
sampai opis tadi suh opismate amekkan gambar..dah la budak baru start keje arini hahah tu pasal xleh sengeh besar2 ahaha...
gambar pertama ngan poplook
abaikan tudung yang senget itu
labuh dress ni, aku mmg suke labuh2 tak suke ngam2 paras buku lali, biar seret tanah mcm dbkl haha..tapi klw pakai wedges dia tak la seret tanah 

Published with Blogger-droid v2.0.6

42 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

comel ah ah ah...hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah cun mmg shantek, kalo kurus pakai aoe pun shantek k

ieda said... [Reply to comment]

wahhh comel
akk pun teringin nak order .. tapi x pandai nak tgk saiz dia huhuhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cun :) tapi sbb me tak berapa slim tak sesuai pakai dress yg jenis design kembang2 :p

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

amboi vouge cik jah ..
aku pun ado berkenan dgn bj poplook tp kene tunggu banak ler

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

patut model poplook ni kena cekak pinggang sikit..hahaha

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

comel la beb...
jeles la wei..
kenan plak...

Falsya said... [Reply to comment]

phewittttt...polkadot lagik uuuu...auuwww!!!!..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

WAH MEMANG CUN HABIS...

Lelord said... [Reply to comment]

cantik2...aku gemok cam seram lak nak pakai hahahaa

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...comelnya dress nie..teringin tapi takut pendek..

Bionic women said... [Reply to comment]

org kurus murus comel ler pakai dress gini..kalau me pakai mesti ada jer yg tanya dah braper bulan..huhuh

Masya said... [Reply to comment]

cantik...

baru² ni ade terjumpe kat majalah jenis yg berseluar pulak.. sgt cantik ... tp rasa mcm x sesuai sy pakai huhuhuhu....

Cik Puan Nurul said... [Reply to comment]

nana saya pun peminat poplook n ada byk sgt dress dr poplook.so sy nak let go penny chiffon maxi dress(yg mcm dlm gambar kt ats kaler coklat tu kan)tp sy punya kaler teal(Warna dark turqoise) saiz M,baru blm penah pakai n masih ada tag.harga opkoz ade diskaun n free postage kalau ada member2 yg berminat gtau yea leh hub sy ade emel kt blog..nak letgo sbb baru perasan dah ada 2 helai dress kaler yg hampir sama huhu.

p/s :chiffon maxi dress polkadot yg sleeveless tu muat lak ye ngan nana.saya nk beli tp takut tang dada xmuat.

SyaNa said... [Reply to comment]

fewwiitttt
:)
cun

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

comey la ;)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantikk!!
Kalau tuan pakai tinggi memang cantik je, macam Myra ni tak sesuai :D

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

cam serupa jer yang ayu nak beli dr zeti hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Hahaha comel la sangat kan

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
Tq ala xkurus mana pon anje
Lemak sana sini
Dah pakai pb tutup la skit lemak hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Saya sebab ada kawan bli tu try dia nye
Klw tak saya pin xreti nak bajet saiz

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Eh lawa je la mz..
Saya pon bukan slim pon berisi juga tp sebab suke kan pakai je heheh

Nana said... [Reply to comment]

@AzuraFazil DIN
Eh baju ni pregnant pon bole pakai apa..sesuai je aku rasa klw perut xbeso mana sesuai je

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Hahaha malu la
Dah la suh staff baru amekkan gambar
Kenal pon arini je nak posing2 kang dia kata apa plak hahahah

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Apa lagi sambar la satu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Hehehe pasni nk tgk baju pink ko plak

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Aiseh
Mekaseh
Baju je yang cun
Heeheh

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
Wei mana ada gemok pon aku tgk
Ok je la
Aku rasa ko saiz aku je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Dress dia mmg labuh ayu...

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
Eh kita ni perut berlemak juga nih
Sebab pakai pb kan
Tu tersorok hahaha
Ala..pakai je
Kaver ngan cardigan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
Owh klw yg seluar tu
Mmg saya pon xsesuai bontot lebar ahhah

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Puan Nurul
Owh yeke
Klw yg polka dot tu
Saya nak juga
Aritu bli polka dot itam ketat tang dada
Yang ni xketat plak tang dada

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Terjebak hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Noli@Ibu Wafa
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Eh akk ni mana tinngi mj
158cm je
Ala mj pakai sesuai je rasa

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Owh yeke
Heheh boria la kita

shera haifa said... [Reply to comment]

cantik...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

ala, tomei2 ;)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

sukenye tgk org pakai dres..kalau kite yg pakai kompem dah rupe org mengandung..ekekekekke

mama tisya said... [Reply to comment]

sesuai pki dress gini..kita bdn tk brp slim tk sesuai...

juelee said... [Reply to comment]

saya yg polka dot tu ketat tang dada.. tak selesa tapi last2 jual kat membe opis hehe.. ni tunggu die restock bk

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik2..hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...