MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 13, 2012

bestnye klw selalu mcm ni

Hai korang...arini aku cuti, xde g mana pon dok umah je spent time ngn family, dekat 3 minggu xjumpe amrul sebab dia masuk utan aritu.
Semalam g hukm tp xjumpe doktor lgpon
Just anta referrel letter je pastu nnt diorg call utk kasi date appointment
Arini xkuar umah lg ni memerap je dlm umah dr pg
Ingat nak g tgk wyang jap lg tgk la kalau rajin
Heaven sungguh rasa tk ngdap pc, keje keje kat opih
Kan best kalau jadi housewife heheh...makan tdo je keje pastu gemok hahaha...

Published with Blogger-droid v2.0.6

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

sabar2 naaaa..beberapa bln je lagi..

Cute Mum said... [Reply to comment]

memang best kalo hari2 dapat camtue nana..
uyun pon suka!

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

uittt!
terasa makcik stetmen bawah skali tu
ahahahha! =D

Keyphochee said... [Reply to comment]

bestkan dok umah....takyah pepening pale nak pk pelbagai...ngadap muka anak pun terapi minda...enjoy!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya relax2 tu

SyaNa said... [Reply to comment]

hehee
mmg best
syarul ckp kalo aku nk benti keje dia kena beli kan treadmill sbb kang aku dok makan xkuar peloh pastu kang gemok

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best kn tp part jd gemok tu yg tk brp best...hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka jgk dpt jd suri rumah..tp nk gji tiap2 bln..haha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

indah nyer rasa...best2....mesti windu2 ja ngan amrul kan

atty's said... [Reply to comment]

nak gak jdk fulltime housewife

Afne said... [Reply to comment]

nana, mmg best. aku tgh ternak lemak dgn jayanya. pastu bising nk buang babat berlipat2 hahahaaaa

mama rifQy said... [Reply to comment]

best kan? kite lama dah tak cutii..nak sgt cuti releksss...asyik bzi je..stressss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...