MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 25, 2012

biskut sarang semut, sape nak order?


memula xmau buat...tapi saya mengalah sebab ramai yang sms tanya tak buat ke tahun ni..hehe..esp kepada regular customer yang dah pernah oder mcm tahun2 sebelum nye.

ok la..saya buat kuih sarang semut ni, tapi tak banyak yea...terhad kepada 50 balang sahaja.sekarang dah ada orang order 22 balang so balance ada lagi 28 balang. sape nak cepat2 call terus saya kat nombor 012-2394156 atau bole whatsapp saya kat no 019-7942480.

kuih ni saya memang tak bole pos, korang bole datang pickup dekat area umah saya je ( nanti saya gtau kat mana nak amek)

kuih ni saya buat menggunakan butter
harga sebalang RM25, ada 50pcs
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Syafa said... [Reply to comment]

jangan lupee aku punye tau nana..hehehe..nanti dah siap sila inform..berdesupp aku smp depan umah ko..pin.pin..delivery girl!!hehehe

MamaAimy said... [Reply to comment]

nana..nk tanya...mana nk beli acuan parut utk buat kuih ni?... tgk resepi mcm senang...ingt nk try buat...tp x tau nk parut pakai apa...

Gieyana said... [Reply to comment]

kalau send by post alamatnya hancur la kan....nmpak nyum2..:-)

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

waahh...yg ni setiap tahun wajib ada ni kt umah time raya..hee...buat sendiri

ieda said... [Reply to comment]

wowieeeeeeeeeee rejeki bulan puasa kan dikk .. rajin tul nana nie ;)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hmm..br nk tnye blh ke send by post..mesti crunchy konye biskut tukan

mrs kayrul said... [Reply to comment]

nampak meriah betul coklat rice tue

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

asal raya je umi dni mesti buat biskut ni :D sedap!

FiZ said... [Reply to comment]

haih..tingin nak order tapi saya jauh la plak...huhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nak orderrrrrrrrrrr 2 balang ;-)

Nana said... [Reply to comment]

@Syafa
Ok..nnt aku roger

Nana said... [Reply to comment]

@MamaAimy
Kat kedai barang buat kuih ada
Saya pakai penyagat besi stand tu

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Mmg hancus...
Xberani amek risiko

Nana said... [Reply to comment]

@SoLy SoLicious
Hehe sama la.
Buat sendiri jual sekali

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Ala kak mula xnak buat
Tp ramai plak yang tanya
Tu buat la juga

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Klw aku pos
Alamatnye jadi serbuk la hahah

Nana said... [Reply to comment]

@mrs kayrul
Heeh mmg kita letak banyak xnak kedekut letak sikit2

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
Tak ramai yg jual kuih ni
Tu ramai yg tanya
Xjual ke tahun ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

@FiZ
Buat la sendir..senang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...