MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 11, 2012

blog uncle seekers di sekat

baru je aku nak khatam baca kisah uncle seekers kutuk2 kerabat di raja johor, gile la wa cakap lu berani btol dia buat entry yang kebanyakan siap ada bukti2 yg menda tu adalah sulit camane terlepas tak tau, sampaikan entry dia dah masuk ke part 57 kalau tak salah, tak sempat nak baca seme sebab terlalu banyak part, aku sempat baca part tengku mahkota johor ngan fazura je kemain aku concerate sebab suke nengok fazura.

lepas masuk tv uncle seekers kena tangkap, esoknye blog uncle seekers dah tak bole buka, haha..bagus pon melampau sangat aku tengok tulisan dia sangat mengaibkan orang.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

kekke rajinnya baca ...

norhaizan said... [Reply to comment]

tu la..sy pun nak baca tapi tak sempat..tp ada gak org share dua tiga part dlm blog diorg

Nieyl said... [Reply to comment]

oh yeke?ala...x sempat nak terjah dah kena block la blog die...huhuhu~

p/s: salam perkenalan..follow cnie..:)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ada blogger buat entry yg blh kita bkk blog dia..belum berminat lagi nak cuba..hehehe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tulah nana..
akak pon smpat bc sket jerk...
tp yg kisah dia dgn bekas permaisuri agong siti aisyah tu akak smpt baca...
mmg brani betul dia ckp siti aisyah tu tergila2kan dia...
mengaibkn org betul...

ros_reeza said... [Reply to comment]

memang berani betul dia menulis... kita yang baca pun jadi seramm jek nak meneruskan..

Cute Mum said... [Reply to comment]

die kena tangkap sebab tue ker?
pernah baca sekali pasal pemaisuri agong dulu..

Echa said... [Reply to comment]

hehehe.. hari jumaat lepas lewat petang dah tutup dh... aku tak baca satu satu.. aku selang selang je.. yg fes.. tengah dan las.. khatam la kot. hahahahhah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

aku pun try bukak tp mmg taleh..
terlepas la crite nih..
sempat baca psl crite kes aishah je..
huhuuh..

mama tisya said... [Reply to comment]

pernah bc dlu blog die tp ntah apa2 byk part

mama rifQy said... [Reply to comment]

tapi die dah bebas kan dr penjara?? terbaca kat mane ntah..br je bebas rasanye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...