MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 4, 2012

cis! tipah tertipu

tadi amiey whastapp g tau ada oper tiket murah g uss kat groupon, aku pon cargas la buka website dia...masa tu tak baca btol2 aku nengok RM89 tu je..pastu tengok USS teros cakap eh murah nye! biar betik nih...aku tengok harga dia ni xde harga kanak2 aku pon call la opis kompeni ni konon nak tanya la bape harga utk budak...

aku cakap la tiket uss RM89 tu budak kira mcm mana?dia jawab, RM89 tu utk singapore flyer je bukan USS..la...aku dengar gitu tros aku letak phone, ye la..sape2 yang jenis gelogoh mcm aku kan sure xbaca btol2 haha seb baik la aku tak book, seb baik call dulu, bila dia gtau RM89 tu utk spore flyer je pastu baru la aku baca btol2 syarat2 pakej dia rupanya bermula dari RM89 harga USS tu sorang 219...agak2 nye ada tak orang yang tertipu mcm aku ni ek?haha tak baca btol2 ingt kan btol2 murah cess!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

sure ramai yang tertipu...kalu tak baca betul2...just nengnok rm89 jek

mama tisya said... [Reply to comment]

kita bc gk..mmg mcm tk logik kalo uss 89..murah benor...rupanye mmg flyer je..hehe..tu psl promo2 dlm deal ni kena bc btul2 kn..kdg2 excited kn tk psl2 slh bli

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh nasib baik tak tertipu :)

cik ainisha said... [Reply to comment]

salam sobah.. shbt jom join pertandingan poster.. :) ayuh kite berdakwah. ♥
http://satumakna4u.blogspot.com/2012/07/jom-berposter.html

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

Nana, Mira pon ade dpt emel psl package ni... tekezut gak tgk murah giler tp bile bc betol2 itu bkn la harga sebenar.... pandai betol marketing strategy dorg ni kan...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

offer online ni kena tgk betul2 .. aishhh..

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

mmg kena harus berjaga2 dengan pakej2 yang mengaburi mata ni, tapi ramai gak yang cakap promo2 camni kadang tak seperti yang kita jangka

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Klu saya pun baca mmg rsa mcm rm89 tu utk msuk USS..hehe

MRS. K said... [Reply to comment]

beli tiket uss kat orang yang ai beli haitu.. murah dlm 20 hinggit gak la

SyaNa said... [Reply to comment]

kdang mmg geram jek deal2 ni
kadang tu hotel murah gile, pastu tgk date nasib baik sbb valid time bulan posa jek
sengal

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

biasak ler beb , nk kasi laris cpt

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak tipah tertipu daa...sue baca pon mati2 egat uss gak..adoi...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

naseb baekk.... ;)

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Tau xpe
Mmg klw org xbaca btol bole tertipu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tau xpe
Sebelum ni dah sevey sorang dalam 200
Tu tekejut tgk 88 biar betik nih
Seb baik kita call hahaa
Klw tak mmg dah beli dah kot

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Hampir nak beli hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Amyra Chuari
Tau xpe
Marketing strategi yg licik
Klw org xbaca btol sure dah trtipu

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Tu la pasal

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
Ahh nak2 pakej spa
Klw beli kat deal ni dia buat cincai je
Ramai kawan dah kena
Lagi satu peke studio photo pon sama cincai je

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Hahaha kalau murah mcm tu rasa nak g skang je jan

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Owh ok la kira diskaun 20% la lebih kurang kan

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Klw deal hotel tu kan bese xleh guna weken mcm hampeh valid weekday je kejadah

Nana said... [Reply to comment]

@AzuraFazil DIN
Chayanunaliff nye company mmh jahat hahah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tu la klw baca sekali imbas mmg tertipu

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Hahaha hampir terbeli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...