MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 2, 2012

dinner di belakang rumah

 gedik kan...si deah & pasya aritu aku g makan ngan nana kat warung soto berlada diorang jeles....hahah pastu selang seminggu pastu ajak ktorg g makan sana nak try kata..ni pon tak plan..mula2 nana keding balik awal, aku lak ada hal bawa mak g bli barang pastu dah kul 8 gitu si nana call ajak makan, diorang seme dah tunggu kat sana.

seb baikla kedai ni dekat sekentot je ngan umah sekejapan je aku sampai..eh aritu ada yang tanya kedai ni kat mana kan?landmark dia sekolah islam al-amin lorong enggang 3, naik je bukir sila belok kiri, kedai ni btol2 tepi jalan xkan susah nye nak carik.

aku ingt nak makan laksa, tapi siang tu dah makan laksa masa lunch tu aku oder mee kari lain2 seme oder laksa & soto.diorang ni kan kalau seminggu tak jumpe mmg bole meroyan masing2...hahaha..kang mula tetiba si pasya whatspp ajak lepak..tak pon si nana whatspp ajak makan tak pon si deah whatspp ajak lepak umah

 laksa deah

.
soto pasha
.
agak2 ada perubahan tak muke aku?masa ni baru seminggu pakai produk sumayyah 
tunggu ek kalau dah 2minggu nanti aku share hasil nye pakai produk tu


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wah..bertambah cantikla Mama Damia lepas nih..hehehe

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

laksa, mmg feveret en. abah. tiap ptg balik keja, mesti soh akak singgah beli laksa n nescafe ais kurang manis utk dia, jenoh melayan

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah sedapnya, terliur tengok laksa tu, dah lama tak pekena laksa, terliur sudah

Ibu Lala said... [Reply to comment]

seronok la ada geng ek. tak la keboringan dan kesunyian..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

makan ramai2 memang seronok

Ezna said... [Reply to comment]

ce update nanti lepas 2 weeks. Sure menggebu pipi tu macam kakak nana gaks...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lapar la plak hehhe

Falsya said... [Reply to comment]

selagi xdpt makan cik mak die selagi tuh aku puas hati..nnt repeat lagik..kali nie awal skit..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...