MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 9, 2012

happy 2nd birthday caliph

ari sabtu  lepas fiza jemput ke majlis birthday caliph yang ke-2, mcm tahun lepas jugak, majlis birthday caliph kali ni di buat kat club house kat kondo diorang kat damansara.aku g ngan classmate masa kat kolej dulu, ktorg seme satu kos, budak2 sexytary hehe...ingat bole la jumpe geng2 masa kat kolej, tapi 2 lagi geng tak dapat datang plak...seb baik la ada ina dapat la lepak lama skit.

majlis mula dalam kul 6 lebih, time nak potong kek tetiba caliph meragam hehe..sama mcm last year juga time nak tiup lilin time tu dia tengah mengamuk2..dah susut caliph skang tak tembun macam masa birthday yang first dulu..

makanan dia masyallah...super banyak sampai tak tau nak makan apa...dekat 10 kali ulang alik amek makanan...plak tu duduk sebelah candy buffet asik2 ulang makan mashmallow coklat argh..sedap nak mati...ntah bape cocok aku telan haha...gile telan tak hengat dunia pastu nak makan menda lain dah kenyang.

masa nak balik tu fiza suh tapau makanan..sebab nye makanan banyak lebih..aku ni dua tangan kiri kanan penuh ngan makanan...haha..bawa balik kasi mak, esok nye buat lauk lunch, xyah masak..ngan sambal udang petai, mehun singapore, ciken wings, fillet fish sweet sour, roti jala, sampai mak aku kata ko ni pegi birthday ke pegi kenduri kawen?hahaha...ye la dah orang kasi kan..kita amek je la sayang dari membazir baik ktorg bawa balik, rata2 tetamu yang nak balik malam tu seme tapau makanan heehe...

dress ke-3 bli dr poplook kan aku cakap aku tak kurus haha
kalau pakai dress design ada lengan gini nampak sangat berisi nye kan?
lepas ni aku dah tau aku tak sesuai pakai dress ada lengan gini, kena bli yang tak de lengan pastu pakai ngan cardigan mmg nampak kurus haha....
 

deco dalam club house tema dia cars
ktorg langsung tak tau warna tema merah hitam
patut la aku mcm tergerak je nak pakai dress merah haha..tapi xpe aku pakai hitam kira ada la sikit tema dia hehe
 .
.

.

.

.
 hohoi...ini sumpah sedap nak mati
.
mashmallow 5 cocok, buah2 5 cocok haha kenyang makan menda ala ni je

  
makanan yang sangat banyak sampai tak tau nak makan apa


kek beday mcm last year juga sedap

cubaan untuk menyalakan lilin asik2 mati sebab tak tutup kipas hehe


encik usop whilca bersama anak bujang nye
  ni seme kawan2 kolej,yang hujung sekali tu baru berkenalan aritu satu kolej jugak, senior ktorg
 kira ktorg ikut tema la gak, wrapping paper kaler merah haha..mcm tau2 plak tema merah hepi beday caliph sayang!



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah ngan makanan and deco..kek pn cantik...ok je dress tu..mmg sesuai..bole tmbh koleksi lg

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

handsomenya caliph..hehehe

Saya Disini said... [Reply to comment]

cntiknye kek..muka dia sama je ngn ibu die,,hehe

syazwani 'atiqah said... [Reply to comment]

kak,,besday ank ucop wilcha ke???

Falsya said... [Reply to comment]

hensem caliph!!..

Masya said... [Reply to comment]

merah menyala² happy bestday caliph.. moga panjang umur... putih gebuu muka dia.. comell..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

ooo...akak kawan ngan isteri artis yer...kelass gitu...kwan akak ni, mak die tggal setaman ngan rumah mak nory...hehehe..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

meriah...comel nana berdress...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

tu dia dapat pi bday anak usop hehehe cute betul anak dia kan ..

fieda said... [Reply to comment]

meriah..untung anaknya..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

meriahnyer .. cantik ler dress tue ;-)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

Tulat mana..kita pon sama jek tak sesuai desus berlengan..nampak bahu besar.. Mmg lama berkenan desus hitam pokedot tu..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

ooo, ni la td komen jumpa abang ce citer ce citer tu ek? ahahahahah! lawak la nana =p

takleh tunjuk kat zakwan entry ni
die tu kipas susah nak mati citer cars
bahaya!
makpaknye penin pale nnt, hhiihi

Afne said... [Reply to comment]

bestnya gi birthday party.

nana, cantik la ko pakai dress tu. skrg ni tgh demam poplook kan. aku ddk rmh diam2 tgk status fb korg huhu jeles!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...