MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 23, 2012

hp sauce & tobasco sauce tidak halal??

 sekadar berkongsi info
dapat dari email


 aku memang tak pernah makan sos ni..rasanye kalau kat nandos ada sos tobasco ni kan?aku mmg tak tak reti nk makan sos tu, klw sos cili mcm life tu pandai la..mmg tak pernah usik sos ni


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

same ngan nana!! kite pon mmg tak pernah try sos ni..

ummiarissa said... [Reply to comment]

orang kita ni suka sangat maka sos orang putih...orang kita punya sos banyak dijual tapi taknak beli..dahlah dijamin halal...

mama tisya said... [Reply to comment]

dkt pizza pn ada tabasco..kt nandos tk prasan lak tp mmg tk mkn..suka sos cili life...hehehe

Lelord said... [Reply to comment]

kat sini melambak2 sos tu dijual. sejak aku tau mmg x halal nak pegang botol pun x berani huhuhu. penah la 2 thn lepas beli bbq sauce tu

Masya said... [Reply to comment]

terima kasih kongsikan info ni .. mmg x pernah beli pun hihihihi....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

1 geng la kiter nana..sue pon tak penah usik sos ni, kalo ado kat nandos atau pizza hut pon...mmmm..macam tarak rasa

MRS. K said... [Reply to comment]

rasanya dari taon lepas lagi dah heboh benda ni tak halal

ieda said... [Reply to comment]

akk pun x pernah makan sos ni

sibbb baik ;)

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

dni belum penah guna sos ni... bahaya betul bab2 tak halal. uhu

SyaNa said... [Reply to comment]

tabasco tu kt pizza hut kot ada
aku pn jarang mkn
sbb x reti la rasa dia tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me mkn sos cili biasa ajer, even selalu pegi nandos tapi tak sentuh sos tabasco pun :P

mrs kayrul said... [Reply to comment]

dah pernah baca pasal sos nie..tapi ingat2 lupa plak

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

blm penah rasa sos ni..huhu

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

gi nandos aritu tgk takde pun die letak sos ni dah..taktau la kalu kt nandos lain ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...