MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 18, 2012

ice age 4

ari ahad lepas g nengok ice age 4, sebenarnya ni pon sebab dah tak dek cite bez kat wayang tu la pilihan terakhir baru layan katon hehe..bese mmg gitu la, cite karton akan jadik pilihan terakhir lepas ktorg dah tgk cite2 yg bez.
 cite ni aku tak layan seme part aku rasa 2nd part je aku nengok tak gemo katon heee
ok la cite ni bez jugak, tapi mmg tak leh celeng madgascar la.

sebelum g tgk wayang singgah makan kt a&w tingin plak dah lama rasa tak makan coney dog, tu la peberet aku klw makan kt a&w

meh mia amekkan gamba mama
mia menu dia tak abes2 ayam suka sgt ayam

ni float amrul punye aku mmg xsuke float
mia pon sama ngan mama dia tak suke float

peberet nih coney dog
/

Published with Blogger-droid v2.0.6

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

adeh .. lama tak bwk budak2 tgk kartonn ..last bwk dorg tgk avengers ;-)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai lamanyer tak makan A&W ni..mmmm...

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu lps abis tgk ice age tisya ajk mkn a&w gk tp ayahnye lpr nk mkn nasi tu psl p barakah..hehehe...

Cute Mum said... [Reply to comment]

uyun terliur pulak tgk root beer float tue.. dah lama tak minum..

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

aku pun x tgk katun lg beb ..
aci plak nk tgk bulan pose bwk akil .. sian plak dia

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

*** ehem2 bj tu cm kenal

Falsya said... [Reply to comment]

nak tgk ice age 4..uwaaaaaaa..

Ibu Lala said... [Reply to comment]

saye pun suke tgk wayang kat WW ni. dekat dgn rumah.

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

papazakwan ni asek berjanji jek ngan zakwan nk pi tgk ice age
tp tah bile..dah la budak tu asek ajak je ni, huhu!
alamat nye donlot tgk kt umah je la kot nnt, huhu!

a&w!!!dapnye rut bir! :)

watyz said... [Reply to comment]

selalu bli root beer tu sebotol time2 haus + bulan pose. ni nak pose harus la bli... :)

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
sama la aku lst tgk madagascar eh
bln lepas je kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
sama la tu tingin tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehehe
sama date kita tgk cite ni kan
masa je lain

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
suke ek
kita xmnm float

Nana said... [Reply to comment]

@AzuraFazil DIN
haha bawa je la
kasi chance kat anak plak

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahah sian

Nana said... [Reply to comment]

@Ibu Lala
heheh sama la kita
satu reason lg parking murah
biarpon harga tix mahai dr tmpt lain
tp sgt dekat ngan umah & xjem

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
heheh budak2 sure tgk cite ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
peberet kan!

mrs kayrul said... [Reply to comment]

suka ngan air float a&w tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...