MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, July 29, 2012

jockey service

last week g HUKM appointment kul 9, mmg xleh kuar awl sebab jalan depan umah tu mmg port hazab jemm dari 2 lorong jadik 4 lorong..so kuar la kul 8 lebey baru jalan clear sikit..sampai hukm kul 9 masuk parking pusing nye pusing sampai 10 kali pusing! tak de parking 

masyallah stress nye haku..stress tak terkata..dah la bulan puasa kan lagi la menguji kesabaran...kalau tak puasa bole kunyah2 kit kat kurang la skit rasa marah haha..dah jenuh pusing tak jumpe parking dengan jam dah kul 9 lebih terlewat appointment last2 aku pakai jockey service je.klw aku pusing carik parking mau sejam pon blom tentu ada parking

tetiba terasa mcm orang kaya plak pakai jockey hahah...tak pernah pon pakau khidmat jockey ye la kan mahai..xkuasa membazir duit..tapi sebab aritu aku dah hilang sabar tak pela..mahal pon mahal la..tp tgk rate dia tak la mahal sangat 3 jam pertama RM10 je..ngam2 plak aku nye appointment tu 3 jam.

ini la masalah nye setiap kali pegi mana2 hospital pon kan..bukan kata HUKM je..HKL pon sama..hospital swasta tak tau la plak..seumur hidup aku ni bese g dua spital ni je..tapi kawan2 ada komplen hospital mana2 pon sama seme tak cukup parking space.

buat la parking bertingkat ke kan..bak kata kawan dalam fb, skang ni orang g spital sama mcm prang g shopping complex perlukan parking yang secukupnye 

ni kalau kat hotel ni mampos nak dapat RM10 utk 3 jam jangan mimpi la haha


Published with Blogger-droid v2.0.6

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Rongoks said... [Reply to comment]

ok la tu kan rm10 utk 3 jam ^^

~ana~ said... [Reply to comment]

Ijn tu parking bertingkat tp masih x cukup lg...tu belum kira parking kat open area, ada jugak...

mama tisya said... [Reply to comment]

kt spital mmg pyh tul parking nk2 hkl...mmg ptt diorang sediakn lebih...kalo swasta pn kdg2 tk cukup gk dh la cas mhl..patutnye bg free or per entry je la ...nasibaik ngam2 ek 3jam parking kt jockey tu...

watyz said... [Reply to comment]

seb bek hosp. melaka dh ade parking bertingkat tp pon slalu penuh. hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...