MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 18, 2012

kena cili dengan siti rodhiah abdul aziz chua!

 sebab mulut binasa tu kena cili hehe...ehem2 orang tu kan dia dah dapat keje, kat company oil & gas kat klcc, gaji masyukk woo..berganda2 dari gaji kami bertiga...memandangkan orang tu dah dapat rezeki lebey, maka adalah lebih afdal sekiranya rezeki itu di kongsi bersama kawan2 tercinta..hahah...

deah konon nak banje buffer buka puasa..tapi si nana & pasya tak bole katanya..nak buka ngan family masing2..tak sampai ati tinggai suami buke ngan dinding haha...jadi nye deah tanya nak g makan mana?aku main petik je chilis, tros deah kata ok.

makanye malam semalam berkumpul la kami kt chilis lepas balik keje..aku sampai last skali sebab dari umah naik lrt, malas bawa kete tau la jalan ke klcc time balik keje mcm mana kan..seminggu lebey ada kot tak jumpe diorang ni..aritu kan amrul ada so xleh la nak lepaks ngan diorang hee...makaseh siti rodiah abdul aziz chua..semoga allah murahkan lagi rezeki kamu..amin2
 
ni deah nye ayam apa ntah
 
ni utk kunyah2 sementara diorang tunggu aku sampai
.
this is mine :) .
falsya makan bege
nana keding makan sandwich jek mana tak keding hehee 
masa dok makan soraf staff jantan chilis ni datang kat mia pastu cubit pp mia cakap cantik! seb baik mia tak dengar apa orang tu cakap kalau tak kan dia perasan hahahaa
 

 nana & nana
 mia & mentor hahaa


 ada orang komen dalam fb masa aku upload gambar ni
nana ni g mana2 sure bawa mia, dia suke nengok hehe..
memang saya tak kan tinggal mia klw saya nak berseronok2 ngan kawan2 saya.
mmg saya akan bawa dia..tak sampai hati nak tinggal..kalau saya tinggal dia maknanye majlis tu xbole bawa budak heehe...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

meriah korg kan ..

aku fobia skit makan kt CHilis , x bos dulu penah banje , naik je opis aku muntah & cirit birit ... adeh risau jgk ..

kwn aku ada ckp chilis ni ado yg champur wine jgk .. gluppp

mama tisya said... [Reply to comment]

patutnye nk mkn2 ngan diah & amiey jumaat lps tp cansel...best la mkn2 chilis..yg gmbr ngan falsya tu gmbr tudung nana jd ijo

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

sonoknye deah banje!
igtkan kene cili sbb apa tadi, kihkihkih
nampak sedap2 ek menu2nya tu

nana makan sandwich jek
tp tgk la sandwich nye byk mana?
byk gak tu kan?

hihihi

sape nak banje saya ni??
sobs, sobs
(ngengade =P)

watyz said... [Reply to comment]

amboi..sana sini citer pasal banje ni. moga diah dimurahkan lagi rezeki. ble banje aku lak. eh! dia ade kacukan cine ke?? patut la....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala so sweet la...suke3 sangat...sue yang baca pon terus terkata " adoi sweetnyer.." sebab bila tgk aima mmg nampak x ramah, garang je muka...tapi baguih aima ni romantik gitu..like3...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

tu lah, nory tabik spring kt kak nana sbb gi mane2 sntiasa bwk anak(mia)..sesetngah org tu, klu nk hang out, sggup tggalkan anak kt umah smpai 2,3 hari...hurmm...kak nana boleh jadi contoh pade ibu2 mude di luar sane..hehehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lbh suka bwk ank..bg dia biasa dgn keadaan kt luar..xdala jakun sgtkan..

Suka tgk.ur friendship!!kerp.it up!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

betul tu nana...
ader rzki lbh, lg afdal klu kongsi dgn kwn2... hehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

meriah nya korang....member best makan berjemaah ngan BFF :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

seronok bukan main kan...
mia tue penyeri korang berempat...

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

Sedaaaaapnyer...

FiZ said... [Reply to comment]

bila tengok title, ingtkn btol2 kena cili.tkjut sy.hehe...bestnye bff kak nana tu dpt job kt oil n gas cmpny.=)

mrs kayrul said... [Reply to comment]

mia dah tido yg bila nak balik tue?? penat makan ngan auntie2 ye mia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...