MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 18, 2012

lisa surihani yang sempoi

semalam masa dok usha baju2 kat FB asishah zahra, terperasan satu baju ni sejibik mcm lisa surihani pakai masa gambar post wedding dia....tau tak berapa harga dress ni?RM48 aje..gile sempoi si lisa surihani ni kan, pakai baju biasa2 je.sebenarnya memang dah lama aku perhatikan si lisa ni aku sangat suke tgk style dia..simple je..walaupon pegi preview filem dia santai je pakai jeans tapi tetap nampak cantik.

masa pertama kali jumpe lisa masa function kat finas dulu pon sama, aku nengok dia pakai simple je kemeja ngan jeans, sangat sempoi..gaya dia sederhana je, mmg suke nengok. 
kali kedua jumpe lisa masa pratonton file papa i love you..pakai jeans, body shirt & cardigan mmg sempoi abes..padahal dia heroin dalam filem tu..ada artis2 pompuan yg tak de berlakon pon dalam filem tu kemain melaram mcm dia je heroin ahaha..lisa?relek je pakai jeans.

kot sape yg minat nak pakai dress mcm lisa tu sila la terjah
 https://www.facebook.com/aishah.zahra
mcm2 baju lawa2 kat situ ada yang sama design mcm poplook pon ada, murah skit dr poplook
tengok lisa pon pakai poplook 
eh sama la baju kita lisa, kaler jek lain hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Norzie hany said... [Reply to comment]

Assalam Nana n sis follow ye.
Cantiknya Lisa.

Che Rosliza Che mat said... [Reply to comment]

Lisa pakai apa pun cantik...

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

comeynye lisa :) teringin nak tengok real

YaNa Yassin said... [Reply to comment]

TAu xpe,.. memang Lisa S sempoi. Kelmarin kat prebiu Filem SAM pun dia pakai jeans jaa, Yusry pun sama.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku suka LS .. siple..sempoi .. santek ;-)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

memang sempoi habislah....

Saya Disini said... [Reply to comment]

dia cntik..pakai apa pon nmpk cntik.hehe

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

dua2 chomel....
.
tak tanye ke kat mana hilangnye juwita.hihi...

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

memang dia seorang yg sgt sempoi and pakai apa pun nampak cantik kan! ;)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

org mmg cantik.. pakai baju ape pun cantik.. tak kira mahal ke murah kan.. ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue macam nak try la poplook ni lepas bersalin...tp elok erk....lagi2 nak BF ok ke...susah tak..mmm

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

mmg sempoi kan dia .. dah la sweet hehehe

...sWeeT uMi... said... [Reply to comment]

comel...dah la tuan pun comel...eh nnti nak beli kot sepasang....nmpk cantek sgt heheheh

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg sempoi..org cantik and sweet pki apa pn cun

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

haah, org cantik pakai apepun nampak shantek...
tp siyes, die mmg shantek!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

haah..mmg notis lisa ni very the simple one..tapi lawa je diakan??untung yusri!

SyaNa said... [Reply to comment]

lisa mmg comel
pakai ape pn lawa kan

atty's said... [Reply to comment]

org dah lawa nie..pakai simple pun tetap lawa..

Syima Emi said... [Reply to comment]

memang cantik dan sempoi lisa ni kan kak nana..

saya penah tengok fb yg jual dress mcm lisa pakai tu sebelum ni.. mmg cantik2 dan murah dari poplook..

saya pon tgh gile poplook skrg tengok senior saya beli terus berkenan tapi byk beli tops.. dress tak pernah beli sebab saya ni ketot mcm x sesuai je...hehehe..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

suke ar dgn die ni..
lisa ni dh takde berlakon ek skrg?
die nak stop dah ek?

mrs kayrul said... [Reply to comment]

cantik betul lisa nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...