MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 10, 2012

lunch @ hadeeja kek lapis uk perdana

dah lama sebenarnya tingin nak try makan kat sini, selalu baca dalam magazine pasai makana sarawak yang bole dapat kat sini, ye la bukan senang nak carik kedai makan yang menu nye makanan sarawak, ada la 2 bulan lepas nak try makan kat kedai pelakon mahmod ali basha kat diomand squre setapak, tingin nak makan laksa sarawak, sekali sampai kedai dia tutup...frust btol.

ni ari jumahat minggu lepas bawa kawan2 opis makan kt sini (dulu kawan je sebab sorang skang kawan2 sebab dua orang opismate hehe..) ye la ari jumaat kan rehat lama skit, kalau ari biasa memang tak dan la lunch dari batu caves nak g uk perdana memang tak cukup sejam.

masa mula2 sampai kan cuak gak eh..kedai ni ada jual makanan ke sebab dalam kedai tak ada orang, restoran plak nampak mcm kelas semacam je takut juga nak masuk haha..tekan loceng kemain lama baru ada staff dia buka, aku mmg dah ngidam nak makan laksa sarawak, so oder la laksa sarawak, kak ana oder mee kolok & opismate baru oder nasi daging hitam.

laksa sarawak masa mula2 dia angkat nak bawa g kat meja kan aku dah bau semacam dah..alamak kuatnye bau rempah mcm bau jamu pon ada haha..sekali dah makan ok la..tak de la kuat sgt bau dia tu, rasa sedap, original mcm aku makan kt kuching dulu. harga pon tak lah mahal melampau..sekali lagi...kak ana yang baik hati lagi comei tu belanjan kami lunch...tq akak..semoga allah murahkan lagiiiiiiiiiiii rezeki akak...segan saya asik2 akk banje

masa nak bayar tu ktorg bli la choc cheese cake, masyallah sumpah sedap gile dia nye kek, aku agak musti seme kek lapis kat sini sedap2 belaka.

sape2 nak try makan sini ni alamat dia
Hadeeja Kek Lapis Segar No.1 - G, Jalan UP 1/2, Taman Ukay Perdana, Ukay Perdana, 68000, Ampang, Selangor. Business Hours: 10am - 10pm Tuesday till Sunday Monday Cuti 017-389 5975
ni kedai penyanyi deja moss


.
dh mcm hotel plak dia nye susun 
.
ice lemon tea sedap gile xpernah rasa ice lemon tea sedap gini lain mcm skit rasa dia RM2.50
.
ini aku nye laksa sarawak RM9.90
.
kak ana nye mee kolok
.
nasi daging hitam RM9.90

.
choc cheese cake RM30 sebekas sedapppp giler

Published with Blogger-droid v2.0.6

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Nti nk g try la nana..hehe..cheese cake tu pembuka selera la..

shida rahman said... [Reply to comment]

kedai ni bukan kedai si penyanyi deja moss tu ke?..hehehe...

pinky said... [Reply to comment]

jauh sgt nk pergi.....tp restoran deja ni sll msk tv...

iduraz said... [Reply to comment]

kedai deja moss nih...nampak best makannan dia..

lia said... [Reply to comment]

Ya Allah nana...

meleleh2 air liur aku tgk laksa sarawak & mee kolok tu.... boleh la try kalau kepingin sgt mknan sarawak nnt he3

Afasz said... [Reply to comment]

sedap nye cake dia..mee kolok tu rasa cmne ek?

mama tisya said... [Reply to comment]

ada tgk dlm jjcm kot aritu kedai deaj moss ni...tk pernah mkn laksa swak sbb bau rempah..hehehe...daging itam tu ciput je

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye...lapa la

shera haifa said... [Reply to comment]

ermm sodapnye.. terliur

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

SAYA TGH POSE TUK MAKAN KEK CHOC ...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak oreo nye sedap la pulok...

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Sedap gile nak mati ciskek dia tau try la nant

Nana said... [Reply to comment]

@shida rahman
Hahh...
Tp deja xdek

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Rs mcm penah masuk jjcm kan

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
Lain2 tak rasa
Klw kek dia mmg sedap la

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hehehe tu la bkn senang nak jumpe restoran jual makanan sarawak kan

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
Rasa mcm mee kicap pastu ada sup hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Ahh bau rempah dia kuat skit
Tu la daging dia sikit sgt xpuas nk mkn

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
Heheh saba yea

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
Kek dia the best la

Nana said... [Reply to comment]

@AzuraFazil DIN
Hahaha nape nye wei

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Eh bukan oreo sue
Tu choc cheese

CourFeyLia said... [Reply to comment]

alamak... laksa sarawak lame toooi x mkn... ni yg rs nk terjah nik...

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

tengah cari kek lapis untuk raya...

norihan mohd yusof said... [Reply to comment]

sume menu tuh menyelera kn...leleh ayak liuq.......nk ajak ank pi.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...