MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 16, 2012

magee free






aritu saje la join giveaway magee kat FB dia suh kita susun puzzle je..klw berjaya nanti dia kasi free sample magee baru.last week ari jumaat dah sampai magee dia, cepat btol, aku masuk 2 nama, bese la orang tamak kan haha...satu nama amrul, satu nama aku.

tak masak pon lg, tapi tadi amrul call tanya magee dalam kotak ni bole masak ke?mia nak makan aku kemain la nak sorok xnak kasi mia nampak hehe..sekali dia jumpe da...


kemain lawa kotak dia
 magee ni bese klw makan dalam pinggan orang tu yang sedap kan?pastu makan masa hujan2 
paling sedap makan masa time hujung bulan haha...

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..dapat free maggi best nyerrr!!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik pulok packing dier

Jaa said... [Reply to comment]

ala, naper saya tak join ek? ruginyer...

Falsya said... [Reply to comment]

umah aku ade byk maggie..kuikuikui..wakakaka..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

maggi mmg sodap..hahaha..klu packing cenggitu blh buat adiah weh

mama tisya said... [Reply to comment]

suka maggie kari...best la dpt free 2 kotak

mrs kayrul said... [Reply to comment]

manggi berwajah baru erk

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kite suke stetmen nana
mmg btul, klu dlm pinggan org lain nmpk sedap je, hihi
pastu time ujung bulan, kakakkaka!

watyz said... [Reply to comment]

kalo aku dpt pon aku sorok sbb 2 branak kat rumah tu suka je makan maggi ni. kang x merasa aku. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...