MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 5, 2012

misi mencari belt

jenuh memusing ampang point carik belt saiz kecik nak pakai ngan dress poplook.last2 masa nak balik tu lalu depan giordano ternampak ada belt yg siap2 pasang kat jeans...sebijik mcm yang aku nak..ingatkan dia xjual belt saje..tanya la kat staff dia belt saje ada jual tak?ada dia kata..tros dia bawa kat rak ada 3 kale, brown, red & black rembat la satu kaler brown yg mana aku rasa sesuai jek nak pakai ngan seme kaler baju.

nak pakai belt yang beso2 tu rasa mcm malu la plak ahahah...tak pernah lagik ada koleksi belt yang besar tu ntah hape2 ntah kan malu..hahaha tka biasa la nk bergaya2 vogue2 ni jadik mcm segan hahah...

sape nk bli belt mcm ni g la carik kat giordano RM29 je rege dia

semalam kan membara btol hati aku...deah whatsapp kata na..ni lagi murah RM12.90 kat camelon KLCC arghhhh stress aku, harga kt giordano bole dapat 2 belt kat klcc nih!!gitu la kan klw orang carik mmg xjumpe yang murah cer kalau orang dh beli cam ni la jadinye deah plak jumpe yang murah punye tak guna btol haha...
 



Published with Blogger-droid v2.0.6

19 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

saya beli kat amcorp mall, rm10.. sama sebijik heheh jenuh gak mencari masa tu.... kat flea market die...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sekarang ni mmg glamer ngan dress poplook, mmg cantik

shera haifa said... [Reply to comment]

ho lg bnyk pilihan beltnye..

mama tisya said... [Reply to comment]

dkt sg wang ada lg murah 2-3 hengget....tkpe nanti bole bli lg

Zana Md Nordin said... [Reply to comment]

he he he...
sure cun bila dah di gayakan ngan dress poplook ko tu

he he he...gara2 tak survey kat tempat lain ler tu...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg membara kan...mmmm...tak pe la...lepas ni terjah KLCC rembat banyak2 la kat situ...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

takpe, yg lain2 tu takde brand
yg nana punye branded sket...
huhuhu saje nak sedapkan hati nana! =p

ieda said... [Reply to comment]

akk pun dah start nak cari belt ekek sejak dah pandai pakai skirt dan blaus nie .. ;)

Falsya said... [Reply to comment]

amboiii..siap gie ampang point u..hahah..aku nak color brown!!!!..;(

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
adoi klw satu sepolh bole dapat 3

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
tu la cantik dan sopan

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
murah plak tu haha nyesal

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
eh yeke
biar betik
harus terjah nih

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Md Nordin
malas nk sevey zana
sebab mmg nak pakai weken ni
baju dh lama bli
tak pakai2 lg

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
klw ada murah lg
nak cr tempat lg murah hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hahahah
kan..btol2 saje sedapkan ati

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
wah..mesti cung!

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
kirm kt deah la apa lgi heheee

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..murah2..hee..

xpe sis..giardano berjenama..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...