MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, August 19, 2012

opah's semperit

kalau korang berminat nak beli bole call terus saya kat nombor 012-2394156 atau bole whatsapp saya kat no 019-7942480. kali ni saya memang tak bole pos, korang bole datang pickup dekat area umah saya je ( nanti saya gtau kat mana nak amek)

cepat..cepat stok tak banyak yea...sape cepat dia dapat..


harga utk semperit plain RM28 botol besar dalam ada 60-65pcs
mix RM30

update : 17/8/2012 : plain tinggal 12 mix ada 5 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

48 ribu orang memberikan idea bernas:

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

comelnye.. kalerful :D

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

waaa kalerful. comel :)

Nn said... [Reply to comment]

nmpk menarik. kalo nak kne amik kt keramat ke sis?

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

mcm teringin nk orderlaa..klu amik area mindef tu leh ker..=p

ieda said... [Reply to comment]

eiiii sib baikkk jauh
kalau idokkkk mauuu 2-3 bekas akk order nie ..
cantik lak tuuu caler fullll ;))

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira

& sedap hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nn
ahh..
amek area keramat

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
mindef tu xjauh dari umah bole2

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahaha..
menarik kan kaler dia

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

Nana...kalau akak buat jual kat opis akak ni....ok tak? hehehhe.....ada stok kah??

Suhana Shuib said... [Reply to comment]

mcm pelangi la warna warni giteww..

Anum Shukri said... [Reply to comment]

amboi..macam2 perisa ada ya..

Adyshariz said... [Reply to comment]

yum..yumm..

cantek biskut ni, kalau raya umah ko bole rasa kuih ni tak.. ;-p

M.Q Baby Collections said... [Reply to comment]

Salam.. Jom tgk Promosi Baju Raya utk Anak2.. And jgn Lupe Follow yee.. Tq ;)

Oppsss lupa sudah, I dah Follow u yee.. hehe..

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

waahh..nmpak sedap~

Neiaa said... [Reply to comment]

p/s: nak jemput awk join contest saya

http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

Afasz said... [Reply to comment]

wahh dah mula dah business semperit balik.

mayangsayang said... [Reply to comment]

salam kenal..... berdekatan aje kita ekk ...

:: Riri-Fatieha ::~ said... [Reply to comment]

erk mcm nak order tpi pick up kat keramat ke? jauhnye... area damansara ke tak de ke?

Ieda Zakaria said... [Reply to comment]

hmmmanggaiii...kalerful laaa...hehehe..nyway jgn lupa eh..aku ada buat blog bru dah..follow eh..

fara said... [Reply to comment]

canteknye warna warni :)
nak order sarang semut tp keramat jaoh sgt nak pegi amek....

butique4u said... [Reply to comment]

menarik nyer semperit colorful :D

Saya Disini said... [Reply to comment]

mmg nmpk sedp

MiErA said... [Reply to comment]

kak nana, ade lg x? mira nk beli! =) mira keje kat area kg baru, dkt dgn bgnn celcom =)

airis naufal said... [Reply to comment]

nak oder sebalang yg kaler2 tu ade lagi tak

MiErA said... [Reply to comment]

kak, mira xde no akak..mira nk 2 balang yg mix color tu

Iam Yanty said... [Reply to comment]

colorful sempiri tu!! yummy

sid said... [Reply to comment]

hai!!!
saya ada nk jual tablet lgi power dri galaxy tab!!
SESUAI SANGAT UNTUK GAMING DAN INTERNET!!
harga rm550!murah!!boleh nego lagi!! :D

sape2 bmnat/info:
rahmatmu ramadan dot blogspot dot com

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
bkn stakat comei
tp sedap juga

Nana said... [Reply to comment]

@Nn
dekat lrt jelatek

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef

bole lily

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehhee xleh pos kak hancurs

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
tak de stok dah kak
ada utk saya jual je

Nana said... [Reply to comment]

@Suhana Shuib
menarik kan kaler dia

Nana said... [Reply to comment]

@Anum Shukri
hee semperit versi moden

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
heheh klw ada lg bole rasa

Nana said... [Reply to comment]

@SoLy SoLicious
sangat sedap!

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
heheh cr duit poket

Nana said... [Reply to comment]

@mayangsayang
hai..
dekat ke area mana?

Nana said... [Reply to comment]

@:: Riri-Fatieha ::~
sorry tak hantar area sana...

Nana said... [Reply to comment]

@Ieda Zakaria
owh ok2

Nana said... [Reply to comment]

@fara
hehehe
sorry sarang semut n semperit xleh pos
nanti pecah

Nana said... [Reply to comment]

@butique4u
:) sangat sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
bukan setakat nampak je
tp sememangnye sedap kuih makcik ni

Nana said... [Reply to comment]

@MiErA
ada miera

Nana said... [Reply to comment]

@airis naufal

ada..sila sms saya tau

Nana said... [Reply to comment]

@Iam Yanty
:) lai..lai ..lai

Penyuluh Perikanan said... [Reply to comment]

1336
salam persahabatan
saya suka blog ini sangat cantik
dan saya sudah follow 1336
sudilah kiranya follow balik untuk persahabatan kita
salam ramadlon
ditunggu dan terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...