MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 6, 2012

orang mintak, saya upload je hehe..

ada orang mintak kita up gambo pakai dress poplook ni, jangan la muntah yea..kita memenuhi permintaan orang jek...mangkali kawan kita tu nak nengok camane dress ni letaknye kat badan kita yang tak berapa nak tinggi dan kurus ni..tapi btol la kawan2 kita tak kurus, sumpah kita tak tipu lemak sana sini, ni pon sebab kita pakai PB je ni 

tak tau pesal, kita rasa kalau kita pakai dress poplook ni kita nampak mcm kurus apasal ek?walaupon pada hakikatnye kita tak kurus..eh ni kita suke ni pakai baju yang nampak kurus ni haha....baju ni kita baru beli ari selasa lepas, ari rabu dapat pastu labuh dooh lalu..kita g anta potong kaki dia, semalam siap, arini pakai g koje, arini pakai lawa2 ni sebab pagi2 tadi kita g miting tu kena cam bgaya2 skit phuiii...hahaha...

ni baru jek amek gambo ni balik lunch tadi muke kekenyangan mcm ular sawa
belt pon dah keatas sebab kita baru kuar kete kan suh kawan snap kan hehe..
sebenarnya kawan kita tu mintak up kat pesbuk tapi kita segan nak up gambo sorang2 kt fb haha..kalau kt blog xpe xsegan sebab tak seme tau kita ada blog.kui..kui..kui

p/s : memula dulu kan nak pakai dress kita tak de keyakinan..sebab rasa mcm badan berisi, tapi kak ana opismate kita yang baik tu, yang bole jadi duta poplook tu pernah kata..ala na ko pakai je na...lantak kan orang nak kata sesuai ke tak sesuai..hahah..tu lepas tu kita gile2 membeli belah kat poplook tu, xkira la kita lantak lah orang nak kata berisi ke apa janji kita suke.kite dah dengan poplook..heheh ✌ 


Published with Blogger-droid v2.0.6

43 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai cantik la demo pakai sesuai ja...nak try jugak rembat 1...tp takut tak sesuai...kurus melidi...(lepas pregnant la..kikikikiiki)

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

nana kurus, kita kalo pakai baju ni sure tak sesuai punyer, tapi mmg teringin, tapi tak sesuai...hu..hu...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe, lepas ni banyak dress la ko ek...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

pewwit, pewwwit
cantek la!
jelesnye!

mama tisya said... [Reply to comment]

sesuai...lpsni bole bli lg la

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

amboi2, tu nak bgtau dh slim le tu ye..
haah mmg nmpak slim beb .. aku pun nk try pakai leps banak .. kalau now pakai kang x muat

Myra Jay said... [Reply to comment]

A'a la, memang nampak kurus..

Seyes baju tu memang nampak cantik..
Nak try la beli 1..heheee

Bionic women said... [Reply to comment]

sangat cantik awak pakai..
tapi kita lum ada keyakinan tu ag..huhuhu

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

cntek je kak nana pakai, kalau nory pakai xtaw lah cmne...hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

mmg sempoi..aku nk beli nih...da pakai dress gak cuma jrg post pics kt blog or fb..:-)

watyz said... [Reply to comment]

cantik weh.. dh tunjuk en. izhar n dia setuju nk bli.. hahahha

Falsya said... [Reply to comment]

mana ade gemuk la na..okayh pe ko pakai dress tuh..santek!!!..

aanie said... [Reply to comment]

sesuai je dgn nana....

Echa said... [Reply to comment]

lawwaaaaaa.. ko sesuai pakai dress gini kot wei... cantik je kat badan tu.. kalau aku.. rasanya memang nampak cam menjalar je kot.. hehehe.. cun wei.. ikhlas ni.. lawa

Liza said... [Reply to comment]

Ok ja, sesuai dengan Nana.. Kalau Liza mmg out. Sbb gemok.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

hahaha..semua dah giler dengan poplook..hehehe..saya dan kawan2 pun hampir everyday beli baju poplook..kawan2 siap order pakai acc saya..kelakar pun ada.. semua dh berpoplook skang ni..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cun & nampak ayu heheh

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Eh ok la sue
Lisa surihani yang kerempeng tu pakai elok je hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
Blom cuba blom tau anje
Try la beli satu tgk ok x

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Hahaha klw lawa aku bli
Klw tak lawa tunggu dia kuar yg lawa baru bli

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Apa lagi nad rembat la satu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Kena tgk gak lepas ni klw ada yg lawa mmg rembat

Nana said... [Reply to comment]

@AzuraFazil DIN
Reh xde makna slim hahaha
Mkin debab ada la
Tu cepat cepat sarung pb balik tu

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Baju ni mcm kasi ilusi je haha nampak je kurus
Sila rembat mj nnt nk tgk mj pakai ok

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
Eh try je...dulik kan apa org nak kata

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Blom cuba blom tau kan heheh try la

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Klw badan aku mcm hang mmg aku rembay dress kain jersey tu
Tp aku berisi xsesuai
Kena pakai yg chifon je

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Hahaha mmg cantik murah lak tu
Poplook ni kat melaka tau

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Berisi la sya
Dapat raaa badan naik

Nana said... [Reply to comment]

@aanie
Tp lemak tkuar hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
Hahaha tq
Ala wei try je la
Maybe sesuai
Ko blom pakai mmg la ko rasa xsesuai
Cuba bli satu nengok

Nana said... [Reply to comment]

@Liza
Saya ni klw kat luar xde la slim berisi juga
Tp heran plak bile sarun dress nampak cam kurus hahaah

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Abes la seme cikgu2 ngajar berpopolook ek hehe
Boria la nnt

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Heheh
Tq mz

mrsfiza said... [Reply to comment]

haitu prgnant semua beli dress kt poplook je..skrg dh benti mmbeli..haha riso pntang tgk je msti nkbeli

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

belanja dni dress satu :D

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

belanja dni dress satu :D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

comellah nana..kat opis ni budak2 duk gila dress nie...akak??? pandang dan tengok...
gemuk mana sesuaikan..hahaha

shafura said... [Reply to comment]

kak..santekkk sangat..nak tanya size die kan dalam uk..kita conpius laa..agak2 kalau saiz kita xxl..nk kene amik size yg mana ek??dah lame berkenan kat pooplook ni tp takut xmuat kalau nk beli heheh..tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
Heheh bole...tgu dpt bonus hahah

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Mmg ramai yg gilakan dress ni skang
Dah la lawa, murah lak tu

Nana said... [Reply to comment]

@shafura
Akk bese amek size m
Size dia paling besar saiz l
Klw xmuat bole pulang balik
Janji jgb buka tag

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..comel la dia berpoplook...suka suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...