MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 3, 2012

pameran kerja kawin



ari ahad lepas aku & deah g melawat si nana, sian dia...kena keje ari minggu sebab ada pamera kerja kawen.sesambil tu deah nak usha2 la apa yang ada kat sana..ye la orang tu pon dah nak naik pelamin kan..kena la usha2 sevey2 utk majlis dia nanti.

pertama kali aku masuk kompleks kraf ni..aritu masa hari kraf tak dan nak pegi, ni pameran kerja kawen baru kesempatan nak datang.adoiyaiiii aku yang dah kawen ni pon rambang bijik mata nengok baju2 kawen & pelamin2 yg cantik2 kat sana..rasa nak sanding lagi sekali...tapi bukan ngan orang lain ngan amrul la jugak hahaha...

masa dok ronda2 tu kan terjumpe la pak andam aku yang aku amek masa kawen dulu.kalau dulu nama butik dia puncak kasih collection tapi skang ni adi dah semakin maju & femes di kalangan artis2 butik dia pon dah tukar nama jadik ariwedding couture, aku tegur dia..tak tau la dia ingat lagi ke tak kat aku ni.ye la kalau aku ni fasya sandha harus lah dia ingat aku kan hehee...

masa kat pameran ni aku terjumpe dengan sorang husband blogger pemes..asben dia photographer, cer teka sape?hehhe..aku saje tegur mana Ms X? laki dia terkejut hahaha..aku cakap la aku follower blog isteri dia..sengih2 encik teman tu hahaa...

grand gile pelamin bulu2 ayam seme
yang ni sweet kan sebab ada pepel heehehe


.
ni la dia booth pak andam aku dulu ariwedding couture
.
suke nengok baju ni kaler biru peveret kaler gak nih, katanya farawahida penah pakai baju ni wat show

 .

 skang pesen baju pengantin seme cam gini kan kaki kembang cantekk suke nengok

.
.
seb baik ada mia bole suh amek kan gambar hehe tu pon bape kali snap sebab blurr
pasya xde..dia layan laki kat umah hahaha


dah abes pameran nana bawa round2 kat reception area kat dalam opis dia tu..beso rupe nye bangunan kraf ni

Published with Blogger-droid v2.0.6

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

blkng opis je..kalo ada pameran sure jammed..tmpt parking terhad...jumpa neena ek

Amieylee said... [Reply to comment]

Lama aku tak g tmpat ni ah wei

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

E eh..lawanya opis derang.. tangga pun besarr... untung la sapa keja situ..

Kui kui kuii... :P

shera haifa said... [Reply to comment]

cntik2nye.. xsabo nk khwin.

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

bestnye kan tengok makin lama makin cun design2 kawen nih :D

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah masuk lagi pusat pameran kraf ni...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

rase cam nak buat photoshoot pakai baje penganten plak, ahahaah!
okeh, bleh anto proposal kat papazakwan sempena aniveseri nnt, hikhik =p

tiefazatie said... [Reply to comment]

mmg cantik bj pengantin tue!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...