MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 6, 2012

panas....panas!

wah....saya ada dapat komen yang panjang lebar la kawan2..semalam petang saya dapat komen ni dari anak tuan punya kedai bunir textile...kalau ada yang masih ingat dalam entry INI saya ada cerita gambar kawen saya telah digunakan oleh tuan punya kedai yang dekat keningau sabah sana, utk di jadikan banner kedai dia

assalamualaikum...
kehadapan faysha (eh nama dah mcm si falsya haha..kembar ko ke sya)
pertama kali sekali saya nak ucapkan selamat hari jumaat & terima kasih sebab sudi singgah sini & sudi juga tinggalkan komen dalam entry saya..teirma kasih yea..saya harga komen anda itu 

kat sini saya nak bagitau..dalam entry tu rasanya saya tak ada pon hina keturunan bapa awak yang keturunan pakistan tu, tak de saya rasa..saya pon tau juga tak kan saya nak cakap bukan2 sebab blog ni saya ni ada orang lain juga baca bukan utk tatapan saya saja.

cuma kat sini saya nak tegaskan, xkira la dari mana pon awak dapat gambar saya tu untuk dijadikan banner, ia tetap dah dikira mengambil hak orang tanpa kebenaran, by the way saya sikit pon xkisah, xde lah nak meroyan nak mengamuk bila tau muke saya terpampang kat kedai ayah awak..ok juga apa..glamer juga saya tak pasal2 kan hahaha...saya sedar muka saya memang tak cantik,tapi saya tengok muke awak memang cantik kan, terima kasih la yea sebab awak cakap gambar saya terlampau cantik..tu semua kurniaan dari allah...hahaha....

saya juga sedar diri sapa lah saya kan sampai nak saman2 kedai ayah awak..saya tau saya bukan zahnita yang bole saman gulatis sampai satu juta...kalau awak ni btol2 pembaca blog saya awak akan tau apa yang saya tulis tu hanya la sekadar joke pasal nak saman2 tu, saya pon ada akal juga nak fikir apa kejadah sampai saya nak saman2 kan...memang tak ada faedah utk saya pon...

tak pelah awak cakap dengan ayah awak, saya halalkan dia guna gambar saya tu...saya tak kisah, serius ni saya tak kisah...


 ini aku copy paste entry yang di kata menghina tu cuba kawan2 baca...ada ke ayat2 aku bunyi mcm menghina?? & aku rasa komen kawan2 dalam entry tu pon seme xde la melampau sampai mcm tahap menghina

tadi amrul tag gambar ni kt dalam pesbuk....gambar ni kawan amrul yg amek, budak tu keje kt keningau sabah...menurut kata kawan amrul..dia memang biasa beli kain kat kedai tu..sekali dia tgk banner mcm kenal je..tros dia amek gmbr & tag amrul kt pesbuk hahahah....ni antara komen kawan amrul kt dalam pesbuk :...
Aku jalan2 kat pekan Keningau tiba2 aku ternampak gambar ni kat kedai jual kainkedai tu org pakistan punya...jual kain dan yg seumpamanya...
Kat sini glamer kedai tu...Aku pun selalu beli kain kat situ...Ingatkan mata aku yg dah rabun bile tgk gambar ni...
rupa2nya.....
hahaha..adoila mana la tuan kedai tu cilok gmbr kawn aku ni ntah..hehehe lawak wei...


ni bole saman kedai ni guna gambar aku tanpa kebenaran hahaha....

saudari faysha, kalau awak rasa ada kata2 yang saya tulis tu mcm menghina keluarga awak, saya minta maaf jangan lupe sampaikan salam saya kepada ayah awak & sekali lagi saya halalkan dia guna gambar saya untuk dijadikan banner. assalamualaikum...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

41 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe...salah paham kut...pepun ko memang retis blog dah...lalala

ita cutevirus said... [Reply to comment]

de salah faham kot ngan n3 tu.. die ingat nana yg kuarkan statement tu.. sbnrnyer, kawan amrul yg kasi statement tu..nana cume repeat je kan.. haduih...

huda said... [Reply to comment]

ntah apa2..dia plk nk marah2,..ckp elok2 xleh ka....sabor je la...nsb baik kak nana baik xmcm retis lain saman ja kn hehe...xkuasa ahkak heheh

MISS Z BERCELOTEH said... [Reply to comment]

ayat akak tu xda pula sperti mghina..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

hmmmm memang panas isu ni....pelik kenapa pihak sana nak terasa hati sangatkan :(

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

adeh dia x baca habis & baca betul2 entry ko tue nana ..sabojelahh

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

alahaiiii sentap pulak dah ...

ieda said... [Reply to comment]

salah paham nie ..
lagipun akk rasa dia x marahkan sgt entry nana .. tapi lebih kepada komen2 yg lain kuut .. ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

slh phm tu...sure tk bc btul2..hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

miss communication kot..kdg2 kita cuma melawak jer..

Apapon take in the positive way k..:-)

eima said... [Reply to comment]

waaaaaahhhhh glemer gitu ...heheh mmg law atu sal ade yg cilok tu ..kiki

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

die salah faham tu...kak nana x hina pon keturunan die..die je terasa lebih...

atty's said... [Reply to comment]

kalo baca kawan amrul punya statement pun..dia just mention kedai org pakistan..takde cerca pun..

mesti diaorg tak berapa fhm sgt ayat melayu kot..

patutnya minta maaf..ini salah faham..lepas tu dia lak yg sakit ati..terbalik dah kes nie.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg salah faham....klass je jemah mcm double A pulok..mmmmmm...mmg salah faham tu..sue baca N minta kawan opis baca pon, dier paham tu 1 joke...tak lebey dari tu..alahai..mengapa nak sentap...mmm...tak pe la ....abaikan je la....terkezut mak jema tau kawan mak kena smash...

ibuayu said... [Reply to comment]

mana ayat menghinanya..akak yang cikgu bahasa pun tak jumpa JENIS AYAT HINAAN...agaknya dia baca dengan perasaan kot bukan dengan iman..hehehe..salah paham tu...

eT said... [Reply to comment]

glemer...kalah retis u...hehe

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

panas sungguh ni, hehehe

org tu salah faham
tersentap le pulak
adoiyai!

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

heheh alah nana dia salah paham lah2.glemer..terkejut jap nurul bila scroll down gambar kawin nana.hikhik lucu plak

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

komen anak tuan kedai pakistan tu sounds rude gak..just dun botherlah nana

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Phuii retis kononn hahah

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus
Heheh tak paham kot biarlah dia

Nana said... [Reply to comment]

@huda
Xpela akk maafkan je dia
Xkisah pon cuma klw nak tegur biar kena dengan caranya kanX

Nana said... [Reply to comment]

@MISS Z BERCELOTEH
:-)

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hahah dah terblik plak situasi nyeHah

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Org klw dah marah mmg gitu xkisah lah biar la dia

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
Salah paham jek bak kata kawan2

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Ahh saya pon rasa
Tp sentap juga nak kata xhingin nak guna gambar kita la apa la
Cakap baik2 saya ok je

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Itu la nye

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Hehej aku ok je beb
Xkisah pon

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Hahaha...xde makna glamer

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Tu la salah paham kes nye ni

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Hahaha itu lah yang saya xtahan nak gelak tu
Sangat kelakar

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Maybe ada komen kawan dia setap
Tp rasany yang komrn xde la melampau

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu
Tu dia cikgu dah komen hahaha
Seb baik ada cikgu tlg cek krangan hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@eT
Aishh hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Hahah xpela
Kita maafkan je dia
Sempena ari jumaat yang mulia ni

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
Heheh ni cite lama nurul
Lawakkan gambar ni kat sabah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Itu la mmg rude bunyi nye
Tp xpe saya xsimpan dalam hati
Saya maafkan je dia
Biar la

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

dah mcm artis dah..hahahaha nasib baik tak saman betul...

Masya said... [Reply to comment]

rasanya dia tak bace betul2 tu.. ermmmm... x pasal jer dituduh menghina..

faysha said... [Reply to comment]

Sis mmg u x Hina,,sya kata you all means the commenter, sya faham bahasa melayu bkn x faham, tapi cara nk comment tu agak2 lh jugak kn, ni org pakistan org pakistan mcm x hormat org langsung! Lg bapa sya mmg x tau lngsung psal banner tu, bkan dia yg buat org yg buat as I said on my previous comment..dh baca habis dh smua comments tu tu yg kata mcm maghina,, nie fb sya Shainon M.Yussof Khan, please do add me,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...