MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 6, 2012

peraduan shining moment

aku dapat tau pasal contest ni seminggu sebelum tarikh tutup, padahal tempoh peraduan start 25 mei, sebab contest ni tak payah nak vote cuma kena email kan je gambar tu aku tak tau, dapat tau pon dari page fb lisa surihani.

ingat minggu lepas nak g photoshoot kat tasik metropilitan tapi memandangkan masing2 ada hal weken lepas, jadi nye ari selasa baru ktorg amek gambar, tu pon kat umah deah je...saje cuba nasib kan..kemain la banyak angle deah amek gambar..udahnye gambar tekakhir menjadi pilihan kami.

contest ni kita kena amek gambar ngan BFF kita dengan pek baru sofy,pastu email kat sofy xde kaedah undi2 kan best klw seme contest mcm ni, ini tak..seme contest bergambar seme kena vote aku memang dah serik dah nak masuk contest vote2 cukup la mcm orang gile dulu dok vote diri sendiri dalam contest safi hahaa....tapi tgk keadaan juga kadang2 tu join juga walaupon malas nak suh orang tlg vote saje je anta juga try naseb.

 deah tukang amek gamba & tukang edit..aku ngan pasya tukang tadah muke..tarikh tutup nye semalam..doa2 la ada rezeki untuk kami..menang hadiah saguhati pon best juga hehe...


 ni la gambar yang di submit
susah juga nak dapat gambar yang perfect
sebab bila kita lambung pad tu ada masa dia terbalik, tak nampak perkataan sofy tu
ni snap yang paling last baru menjadi
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

insyaAllah kalu ada rezeki, menang tu milik korang la..heheh

atty's said... [Reply to comment]

gudluck nana..kalo dapat saguhati pun berbaloi..rm100 baucar tunai

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu bff ajk join gk tp tk sempat nk snap gmbr cz masing2 bz..good luck ye

Nana said... [Reply to comment]

wah..shining betul 'sofy' tu...hehe

bunga_rose said... [Reply to comment]

menarik gambo tu.. good luck ye nana & friend

Falsya said... [Reply to comment]

resit dh jmp ke?..

shera haifa said... [Reply to comment]

Wahh.. gudluck..

Bunga Bunga Cinta said... [Reply to comment]

gud luck nana

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

gud luck !! sememangnya nana mmg sentiasa bertuah hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ni ada gayo buleh monang ni....

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh!! cantik..

Kreatif ;)

Moga ada rezeki :D

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

good luck then..hope uols blh menang ye!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt cun!!

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥amin heheh

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Hehe tula klw dapat bes kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Ow yeke ktorg ni hampir xjadi join sebab seme bz
Seb baik bole kumpul masa weekday
Dapat la juga snap

Nana said... [Reply to comment]

@Nana
Hahaha konon nak kena ngm tema la

Nana said... [Reply to comment]

@bunga_rose
Heheh tq2

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Aku beli lain hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
Mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@Bunga Bunga Cinta
Tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
Amin...masin la mlt lyn jahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Harap harap masin mulut mk yong hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Tq...amin moga ada rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Tq...hheheh

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Heheh tq mz

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

moga korang menang ye...aminnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...