MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 21, 2012

perempuan neraka


Tengah layan cerita ni skang, best!
Walaupon ia hanya drama la kan, aku rasa mcm tak berapa nak logik keje driver lori tapi umah besar gile, tak realistik di situ.
Bukan merendahkan mereka yang bekerja bawa lori tak sama skali
Abah aku dulu pon drebar bas sri jaya pehtu bas intrakota..keje puluh2 taun kami ni dulu masa kecik walaupon dok kat kl, tapi dok umah setinggan, abes from 5 baru pindah umah skang ni.
Jarang nak dapat drama yg kira realistik skit, wlpon hanya lakonan kan biar la real skit heheh...bese drama minah keje kilang dok umah mcm kondo tak pon apartment.tak dapat nak feel kesusahan dia.
Cite prempuan neraka ni best....minta dijauhkan la kita dari jadi gitu kan...teruk dia layan laki dia, queen kontrol duit gaji seme dia pegang pastu joli katak, laki bwa bekal nasi, kicap ngan teloje g keje bini ngan anak makan sedap2 kat restoran mahal.phuiii
Sakit ati pon ada nengok laki mcm gitu ikut je cakap bini, agaknye dlm dunia nyata ni ada ke ek laki mcm gitu mcm lembu kena cucuk kat idong.aku yg tgk ni plak rasa nak terajang bini dia hahaha...
Published with Blogger-droid v2.0.6

21 ribu orang memberikan idea bernas:

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

ramai gile ha nengok perempuan neraka mlm ni kan..

kacangpagoda said... [Reply to comment]

apa nama sbenar cik zubaidah tu?

Dira said... [Reply to comment]

Logik pe.. Sbb isteri die sukekan kemewahan.. Suami sangup bagi ape aje termasuklah duduk sewa kt umah besar..

Dira said... [Reply to comment]

Logik pe.. Sbb isteri die sukekan kemewahan.. Suami sangup bagi ape aje termasuklah duduk sewa kt umah besar..

Liza said... [Reply to comment]

Liza pk benda yg smaa gak smlm.. Tak realistik....

Apa kesudahan citer dia ek, Nana? Tgk tapi mata dah tak tahan nak lelap.. Sampai suami anak dia tu p rumah Fida ja tgk.. Bini no 2 dia ke tu?

Murai J Fox said... [Reply to comment]

Drebar lori sekarang gaji cecah 5-6 ribu. kalau rajin. Lori kontena la. lori dalam kawasan tak tau la pulak.
Untuk persoalan ada ke lelaki begitu?. mmg ada.

Murai J Fox said... [Reply to comment]

Drebar lori sekarang gaji cecah 5-6 ribu. kalau rajin. Lori kontena la. lori dalam kawasan tak tau la pulak.
Untuk persoalan ada ke lelaki begitu?. mmg ada.

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak tgk separuh jln je, bebudak kat umah nak tgk kartun

Nana said... [Reply to comment]

@SoLy SoLicious
Hehe bez cite ni

Nana said... [Reply to comment]

@kacangpagoda
Rasanya iris
Iris apa tah xsure

Nana said... [Reply to comment]

@Dira
Maksud sy dr segi pendapatan
Dia siap gtau brapa gaji dia dpt
Secara logiknye dpt tau umah gitu dlm kl sure seribu keatas.

Nana said... [Reply to comment]

@Liza
Last umah dia kena lelong
Zubaidah tu majikan dia
Masa last tu zubaidah xplain nape hashim tu msk duit dlm acc zubaidah tiap bln hanya utk simpanan bini dia

Nana said... [Reply to comment]

@Murai J Fox
Hehehe btol klw lori kontena mmg cecah 4,5 k kan
Tp klw drebar lori biasa tu xcecah la byk gitu
Aduii wujud ek laki mcm tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
Xpe kak bole layan kat tonton :-)

hapis wahid azmy said... [Reply to comment]

Logik eh.tengak wanita to nak kahwin dgan suami to sebb gaji bnyak tpi suami jadi lembu kene cucuk hidung hadoi.

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

cite tu nampak sangat laki dayus ikut cakap bini, bini tindas, anak derhaka.. huhu

watyz said... [Reply to comment]

ikutkan mmg x logik pon. tp kan dia wat 2 keje. n bini pon jenis nak mewah2 bagai kan. sedih aku tgk citer tu.padan muka anak dia tu kan. aku rasa cam nk tampar je dorang tu. hahahha

noorzie said... [Reply to comment]

huhu...btul2, x logik lgsg...pe slh nye wt umah 2 bini dia pye n laki dia menumpang, logik la gak kan...hehe...tp yg paling sadis bab adik ipar dia kna asid tu la, aduhai sian tul...huhu

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

oh ceta ni..best jg..byk pngajarann..hope jgnla jd mcm tu kan..

Mohamad Nasmarizal Nasmarizal said... [Reply to comment]

Salam...jgn pndg rendah pd driver lori nie k,ape ngat diowg xmampu kew nk beli rumah n wat uma,,,ni la org melayu,x abes2 gn busuk atinye....ape,ngat org yg keje gomen tu,kaye sgt kew,hutang keliling pinggang dek loan je watpe.....driver lori pon ade maruah n mampu hdup berdikari taw....pkai bju cntik2 konon,tp duit pon xde.....sdar la owg melayu,jgn cpt lupe dr k.......igt tahap dr kte sndr.........

Mohamad Nasmarizal Nasmarizal said... [Reply to comment]

Jgn pndg rendah kat driver lori ok....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...