MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 5, 2012

poplook buy 1free 1!


ari selasa terjebak lagi ngan poplook kebetulan plak buka web dia ada baju baru lagi kuar...apa lagi tak tahan dengan godaan walaupon sedar diri duit dalam m2u xbape nak banyak haha..xkira nak juga biar kena puasa tak pe janji dapat soping haha..parah dah nana ni

buat pembayaran kul 11.45 pagi ari selasa, ari rabu 11.20 pagi parcel dah sampai, sangat pantas kan, ni aku suke nak beli lagi ni haha...nak di jadikan cerita memula aku beli dress ni, dalam 5mnt lepas bayar, kawan opis ni kak ana minta tlg blikan dress utk dia sebab dia tak de kt opih, pastu sebagai upahnye kak ana kasik dress satu, dia suh pilih je mana2 yg aku suke..adoi..terharu nye sungguh la..aku plak masa tu nak kejar masa lagi 15 mnt nak kul 12, aku malas nk pilih2 dah aku main amek je dress yg sama mcm aku beli sebelum tadi tu cuma kaler jek lain

dari nak bli selai, dapat 2 lai dress poplook, rezeki sungguh..tq kak...i lebiu so strong! hahaha.... tapi kan..sampai jek parcel aku tros try sekali labuh menjejeh2 tanah haha..padan muke sape soh amek yang tall pasan sangat awak tu tall kan...nak pos balik tuko mcm malas, xpe la suh kak paez potong je la kaki dia kasi singkat skit.

skang dah terkumpul ada 5 helai dress ni, tapi yang baru pakai satu je haha...bile nak pakai ntah.


dedua sama patern, kaler je lain

 yang ni yg aku beli
hok ni kak ana kasik heee tq lg skali kak!
 
Published with Blogger-droid v2.0.6

30 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki dpt free upah tlg bli...nanti dh pki amik la gmbr...baru citer kt bff td..die kata nk tgk blog nana cz kita ckp nana bli lg..hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kalau tinggi mmg sesuai pakai, macam Myra tak 'berapa' ni tak sesuai la ;)

shera haifa said... [Reply to comment]

kurus cntik laa pkai poplok nie.. kalau xbrapa nk kurus tu nti isi kuar. huhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alal bestnyer dapat free ni...

Echa said... [Reply to comment]

cantekkk biru tu... rezeki.. rezeki...

Gieyana said... [Reply to comment]

Cantikk..nak terjebak juga ah nnt..:P

maira said... [Reply to comment]

Akak, bagi website boleh?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

cantikkkk222222

ieda said... [Reply to comment]

alorr jeless nya
rejeki kan nana
siapalahh nak tlg akk belikan poplook nie .. huwaaaaaaaaaaaaaaaa
sebakkkkkkk ekekek :))

mrs kayrul said... [Reply to comment]

tak pandai la nak pakai dress2 nie..satu hari nanti nak cuba gak

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

addicted sudaaaaa
hihihihi

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
haha beli je lebih kita ni
baru selai je pakai

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
eh sesuai je mj...

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
eh xkurus mana pon akk ni
lemak kuar2 juga
tp xkisah pon haha
janji lawa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
rejeki hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
alhamdulillah hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hahah sila2
nanti dah tjebak mest nak lagi dan lagi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@maira

http://thepoplook.com/45-whats-new

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
tu la geram tu xmenahan

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
eh akk rembat la satu
hehe murah je kak

Nana said... [Reply to comment]

@mrs kayrul
hehehe
dulu kita pon xpandai pakai dress
dah try tgk cantik plak tros jadi pandai hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
haih xleh la nad
xleh nk tgk saje

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

amacam solution ? anta jahit ?

Afasz said... [Reply to comment]

tak pernah pakai dress...nnti time kawin la hehehe

eh diah kawin bile ?????

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

tak dapat shopping dah kat poplook sebab perut dah membesar bagai juara hehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

comel2..hee..
murah rezeki tlg org kan2..

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Ahh aku anta potong heheh mlas la nak pos sama jek kos nnt kan

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
Deah kwen hujung tahun :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
Eh rasa klw pregnant pon bole pkai baju ni wat maju mengandung

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
Kita tlg ikhlas je...
Xsangka plk dapat balasan yang mcm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...