MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 3, 2012

rezeki laki bini

ricoh tengah wat Giveway kat FB diorang..peluang nak menang mcm senang je nengok, aku masuk dua nama, satu nama aku & satu nama amrul, dua2 menang..tapi aku baca gak komen2 orang lain kata nama tak menang2...soklan bukan susah pon ko gugel je ada la jawapan nye..hagaknye dia wat lucky draw kot sebab ramai yang jawab btol aku rasa la.klw korang nak try, g la join tapi adiah nye sape yang dok kat klang valley kena g kutip kolek sendiri kat shah alam sama heee..seb baik aku ada "orang" bole tolong amekkan.selesai masalah.

walaupon hadiahnye hanya 2 keping tiket wayang kan, tu pon aku dah suke dah..ye la wayang skang kan dah mahai...klw aku ikut harga tiket kat tgv wangsa walk satu RM14, dua dah RM28 kalau 4 keping dah RM56 kan jimat tu ehehe...
 30 June nama aku naik
.
1 july plak nama amrul naik
.
kemenangan ke-22 & 23 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe, memang rezeki berganda bagi kaki wayang cam ko weii...tahniah2...

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

wah bestnya menang hadiah lagi...tahniah

atty's said... [Reply to comment]

dpt tiket wyg pun dah okeh..mahal dah tiket skrg.

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wahhh tahniah, mmg rezeki nana n amrul

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg sesuai la hadiah tu dgn ko
hehee

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

jimba2 tgk wyg lgggg

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki dua2 menang..dpt tgk wyg free tp nk p collect jauh gk nasibaik ada org tlg collect ek

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg rezeki tu...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

bestnye!
congrats!

tiefazatie said... [Reply to comment]

best2..untung3..

eh baru perasan ada nama ifa la..haha..

tiefazatie said... [Reply to comment]

ala..nk g amik yg lemah nie..huhu..
katne eh kena amik sis?

fb xleh buka lak..tenet gle..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...