MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 5, 2012

sejuk perut mama

kalau wat perangai "JURUH" mcm ni mmg sejuk la perut mama...cer kalau wat peel..rasa nak cekik2 je kadang2 hahaa..cekik2 manja la...eh tetiba rindu plak kat mak nenek ni..ari2 nak g keje mesti pesan, mama bli kit kat tau...i love you mama cantik!, eleh..ayat bodek memang gitu hahah..kalau nk apa2 pandai je nk bodek orang
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

sejuk perut aku tgk..tambah plak ngan iar cond kat opis nie lg sejuk..hahha..

pandai benor ayat bodek tuh..tingat lagi ayat mia.."mama cantik, pashah cantik, nana cantik, diah xcantik"..wakakakka..rindu la kat mia..

mama tisya said... [Reply to comment]

itu la kalo juruh sokmo senang ati...tisya pn makin dh beso ni makin ngada2...kdg2 gerammmmm je...sbr2222...hehehe

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sejuk perut mama.. tenang je tgk..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

tu dia ayat manis cam cekelat kit kat jugak kekekke ...
mmg guruh berdentum kalau anak2 buat peel .. nana baru sorang cam lin nk masuk 3 ni tak tau la cam mana huhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

juruh tu..baik ek..sopan santun? he he he..1st time dengah word juruh..
apa pun..ye la..sejuk perut kalu juruh jer..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

dia dah takde wat aksi2 sembunyi dlm kete sampai ikut pi opis lagi ek cam dulu2 tu?
hehehehe
lawak la mia ni..
pandai bodek! =p

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

latih dari kecik, bagus2 :D

DamiaZara said... [Reply to comment]

hai, salam singgah..dan slam ukhwah.
anakpun nama damiayerk.. anak kitapun damia jugak.. 5 tahun.. tapi wehi nangis.. manja ngalahkan adik.. kene puji sokmo baru nak jd juruh

Bunga Bunga Cinta said... [Reply to comment]

hihihi... mia pun pandai bodek... anak2 zaman skrg lain kan dr kite dulu2 mase kecik...

http://nurain82.blogspot.com/2012/07/jom-baca-review-filem-8-jam.html

lia said... [Reply to comment]

Alhmdlh...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

suka tang ayat dia mama chantek..hahaha..pandai sangat mia!!

mrsfiza said... [Reply to comment]

juruh tu baik eh? seb ada translator kat rumah ni..hahaha..

darwisy pon sejak ada adik mmg menguji kesabaran..kdg hlg sbr jgk..huhu

tiefazatie said... [Reply to comment]

haha..comel pe..hee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bergerak BB dalam peyot ni tau bila ibu dier tgk gambo..alahai...sukenyer

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bergerak BB dalam peyot ni tau bila ibu dier tgk gambo..alahai...sukenyer

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Ahhahaa ayat kaki bodek gitu la

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Tu la nye klw time wat pangai kang eii geram je hha

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
Hahahaha...mia ni esk klw ada adik xtau la mcm mana tp maybe dah xde wat pangai la kot time tu sure dh besar dh g skolah

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Juruh tu mcm baik la..
Pkataan kelntan heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Ada juga nad
Tapi masa dia buat tu kita nampak hahaha
Klw xnampak mmg dh bw g opih

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
Harap lekat sampai besar

Nana said... [Reply to comment]

@DamiaZara
Hai...
Eh anak pon nama damia gak ek hehehe
Damia sorang ni xde adik lg
Tok brehi nanges tp suke majuk heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Bunga Bunga Cinta
Hahaha tu la kita masa besar dia dulu rasa xreti apa lgi

Nana said... [Reply to comment]

@lia
:-)

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine bodek kuat nih hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mrsfiza
Ahh juruh tu baik hehehe
Darwish jelea la tu kot ada adik
Orang dh kurang perhatian kat dia

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
Klw time baik tu comel la hahah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha yeke alahai nak juga rasa gerak dlm perot hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...