MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 24, 2012

senario tak releven di tayangkan!

mampos kena maki ngan peminat senario gini haha...sorry la ek kepada para peminat senario..aku ni nasib xde asteruk je kat umah..naseb tak de remote tibi je sebab tibi pon deah yang sedekah hahah...sementara nak tunggu drama 7 ramadhan ni buka tv3 ada cite senario.

sakit hati nengok (mesti korang cakap dah sakit hati buat apa nengok) sebab nye aku atas katil baring2 malas nak bangun tukau channel nak tunggu kul 10.30 je ni...aku tak tgk pon sebab dok hapdate blog dengar hujung2 telinga je lawak diorang yang tak lawak tu

bukan aku je cakap ntah hape2 si mia pon suh aku tukar cite lain

ma..tuka cite lain la tak nak tengok MARIO ni merepek je ntah hape2... tak ada cite bes ke nak tgk??

tengok la budak umor 4 tahun pon tak ntah hape2...hahaha...dulu2 ye la mmg bez tapi skang deme mcm dah takde modal..buat lawak yang tak lawak, buat lawak sendiri gelak..tv3 pls la..tukar dengan rancangan yang lain...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

tak penah tgk pun yg edisi baru ni. kena tukau astero beyong la Nana, byk sket canel. hihi

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

kiki....same!! kite mmg xsukeeeeee

atty's said... [Reply to comment]

lama dah x layan senario..sbb dah x kelakarlah kot,jdk org tak heran dah

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

bukan tak suka..tp menyampah!
opps, sori!
tapi mmg btul pun...
mazlan petpet, buat la lawak yg bertamadun sket...
azlee tu..kalu idung tak kembang, mata tak juling tak sah kot..cam hape tah!

mama tisya said... [Reply to comment]

lama dh tk tgk senario..hehe

~ain said... [Reply to comment]

kadang2 lawak lucah pun ada.. mencik aaa..

FiZ said... [Reply to comment]

kan best kalau ada balik edisi khas kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...