MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 4, 2012

shila amzah kirim salam

ni baru shila amzah kirim salam..kecoh seblog kalau siti nurhaliza kim salam?pengsan 5 minit pastu update kat blog hahaha... alkisah nye 2 minggu sudah si diah g makan kat bora ambak ngan kawan opis dia...kata diah, tengah dia duduk kat meja tu dia nampak shila amzah ngan mak dia bersama buah hati dia sharnaz.

diah saje xpegi kat meja shila sebab segan dia kata..ntah camane shila ternampak diah..deah dari jauh tanya la kat shila kenal ke?lepas tu deah cite shila amzah sendiri yang bangun datang kat meja diah..tros dia kata eh...xkan tak kenal..ni grup safi tu kan?ahaha...lawak plak aku dengar diah cite..shila siap cakap eh, ni bukan ahli grup aritukan..dia tunjuk kat opismate deah yg ada kat situ masa tu.

deah cite segan gile sebab shila datang meja dia lepas tu salam cium2 pipi orang kat situ seme nengok ingatkan diah ni artis ke apa sebab artis sendiri yang datang kat meja dia haha...pastu masa nak balik shila pesan suh kim salam kat kitaorang..alamak...sweet gile..tak sangka plak dia ingat kumpulan ktorg..padahal dia dah jumpe ramai peminat kat luar sana.

 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Saya Disini said... [Reply to comment]

:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...sweet..low profile jer shila hamzah tu..

SyaNa said... [Reply to comment]

bagus dak shiela ni
tak sombong :)

mama tisya said... [Reply to comment]

kerlassss arties ingt kt korang..tp aritu dh ckp kt diah muka die iras ngan shila amzah...hehehe..ingt yg jumpa sharnaz aritu kt jj ..cr gk shila amzah rupanye shila amzah tkde..sharnaz ngan pelakon baru dlm citer bukan bidadari

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

bagusnya artis yg tak sombong mcm syila ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

so sweet ada yang egat akan demo2 semua

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

ada terperasan status diah ni
tapi tk terpk apa2pun
igtkan kawan2 korang yg dr langkawi yg join safi jugak tu
hehehhe
bestnye!
pasni, ada can la deah jadik retis kot =p

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

korang kan juara..mesti wajib igt..hihi..

shila mmg peramah kan..

bunga_rose said... [Reply to comment]

bagusnye dia, tak sombong kan..

Falsya said... [Reply to comment]

dh rase mcm kite artis sha plak peminat..wakakakakkaa..

atty's said... [Reply to comment]

bagus shila ni,tak sombong

Myra Jay said... [Reply to comment]

Shila pun mesti tak lupa percutian hebat ni :)

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
:)

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la bagus budak nye

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
tu la pasal
sgt humble

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahah dia la kerlast
siap kis2 pipi

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
mmg dia jenis tak sombong
tak de buat2 itu la perangai dia masa kt gold coas dulu pon

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sweet2..bagus btol..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...