MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 31, 2012

tempahan sarang semut ditutup

dengan ini saya dengan secara rasminya menutup tempahan kuih sarang semut, memang bajet nak buat 50 je tahun ni, tapi last minit tadi ada orang nak oder 2 botol, terpaksa saya terima juga..saya bukan tak nak buat cuma tak cukup masa...kalau saya ada masa mmg saya akan buat sebanyak mana yang saya bole buat.

terima kasih banyak2 kepada kawan2 yang sudi order, terima kasih kepada regular customer saya kak heze,mama rayyan, emy,kak faez, rin,kak lan,kerana masih percaya dengan kuih saya..terima kasih juga kepada customer baru.

tahun ni paling bermakna sekali sebab dapat oder dari dari sultanah terengganu, tuanku nur zahirah..kalau tuanku nak repeat order patik anytime tuanku..hehehe...

terima kasih..terima kasih..& terima kasih, syukur alhamdulillah..tuhan buka kan pintu rezeki yang luas pada bulan puasa ni.




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yee nama sue ado..tapi guano nak amik ni....

Saya Disini said... [Reply to comment]

bnyknye tmphn

Nuraz said... [Reply to comment]

hoyeh!!...nama akak dah ada dlm list..no 7, my fav number..hihi..tq nana.. :)

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

wah kencang busines yek

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wow...alhamdulillah.. semoga murah rezeki ye Nana..

Falsya said... [Reply to comment]

nasib baik nama aku ade..hahaha..

ieda said... [Reply to comment]

wahhh murah rejeki nie
tuanku pun adoooo
terkebil2 akk tgk ;))

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

rezeki raya...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tumpang hepi tgk nana ligat biz tu heheh

adeqmas90 said... [Reply to comment]

hye kak.. btway thnks sgt2 nk amik lg temphan coz sy d last name dat order de kuih.. hehe.. even da lbih kn. hehe.. thnks . ;)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhhh... masyukkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...