MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 28, 2012

1 syawal @ keramat

lepas beraya kat semenyih kami gerak beramai2 naik dua kete beraya umah mak aku plak kat keramat.bez sikit tahun ni sebab aku dapat amek gambar raya dengan dua2 belah family hehe..lepas tu kan ada satu pagi peristiwa bersejarah

selama 6 tahun aku kawen ni, ini lah pertama kali amrul ada dalam gambar raya sama2 ngan family aku...haa kesian kan?dah tu masa memula raya lepas kawen turn umah amrul, sampai keramat seme ntah ke mana2 tak dapat amek gambar raya, pastu tahun2 berikut nye ada yang amrul keje, ada yang raya penang, last year plak amrul keje juga masa raya..

sampai mak aku pon tegur la..ha ni lah baru amrul ada dalam gambar raya kita hehehe, masa kt umah mak aku mcm bese lah menu yang wajib ada rendang ayam, lodeh ngan sambal ikan bilis, rendang paru+daging, tapai , kek coklat & kek oren (gambo lupe amek hehe)

mia dengan cik umi dia yg dia paling rapat
mia & cik din
 mia ngan sepupu dia
masa aku sampai je umah diorang kata hah jom amek gamba guna kamera canggih huh canggih la sangat hehe...rupenye diorang tak amek lagik gambar raya dah pukul 1 dah time tu tak amek gambo raya lagi...aku pon apa lagi arrange la susun kusi susun adik beradik seme nk amek gambo
masa ni langsung tak ingat nak duduk sebelah amrul aku tukang setting kan kamera wat self timer pastu dah tekan tu baru terfikir nak dok mana haha..selit mana kosong je besepah2 amrul kat sana mia kt situ
muke pon dah berminyak2 dah time ni
macam biasa gambar raya yang memang tak pernah complete tiap tahun
kakak yang no 3 xde kat kl dia beraya kt perak
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

meriah benar bergambo ni....tak pe muka berminyak...tak nampak kan

mama tisya said... [Reply to comment]

kena tgu camera canggih...kita pn baru beraya rmi2 ngan adik beradik lastweek cz ada yg tk blk klate aritu

Nuraz said... [Reply to comment]

bestnya keluarga besor...akak ni anak tunggal je, famili tecik..seb baik anak dah nak masuk 4..hehehh..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

bestnye!
rupenye nana lagi ksian dr kite, huhu!
tapi nana mmg tabah orgnye..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sonot bergamba ramai2...
akak pon mcm nana gak, tkg set time tuh kan...
pastu berlari2 selit2 mana tmpat kosong...
sudahnya berterabur seme anak2 dan laki... hahaha

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

meriah juga ye raya di keramat..best je tengok..

juelee said... [Reply to comment]

lontong mak kak long sedappp.... akhirnye dapat gak makan lontong... kat semenyih takde nasi impit hahahah.. sendiri nak bt malas....

Amieylee said... [Reply to comment]

beb yg pnting adik beradik kumpul suma meriahhhh gak tu

Amieylee said... [Reply to comment]

beb yg pnting adik beradik kumpul suma meriahhhh gak tu

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

wah muka berminyak tolak tepi janji ada gambar ramai2 tue yang penting

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Gambo klw umah keramat must nmpk itam je haha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hihi seme ada je kamera tp ngada tunggu kamera kita gak

Nana said... [Reply to comment]

@Nuraz
Family sy mmg besar adik beradik 10 org

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Haha dh biasa la nad xrasa apa dah

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
Haha tu la kan xplan nk dok mn, ada ksg je situ la selit

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Meriah sebab adk bradik ngan ank buah ramai :-)

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
Haha lontong xjumpe umh org lain
Eh bukan ada nasi impit ke kt semenyih aritu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...