MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 2, 2012

13 ramadhan


alhamdulillah..dah masuk 13 ramadhan dah arini skejap je kan...walaupon dah masuk 13 ramadhan tapi blom skali pon dapat bersahur berbuka ngan amrul...kata amrul esok balik KL, klw xde aral la..kalau tak jadi esok rasanye minggu ke-3 puasa nanti baru amrul balik.amrul cuti seminggu sebelum raya sebab taun ni dia cuti raya, last year kan amrul koje masa raya.

selama 13 ramadhan ni aku blom lagi membeli di PARAM & blom sekali pon lagi berbuka dia luar, so far blom langgar pantang lagi nak ke param.ada la sekali aritu g pasar keramat, ada plak param nak tak nak kena lalu sebab dah mmg kat pasar kan..tapi untuk membeli memang tidak lah..saje nengok2 je sesambil nak g parking kena lalu param.masih tebal iman didada dari terjebak ngan param haha...

rindu ngan bapak budak yg comei ni phuiii hahahha
ni gambo dia wazap wazap kat kita kamis lepas
rindu la tu tau..hahaha
 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ALA SO SWEET WAT MUKA GITU AMRUL....

SyaNa said... [Reply to comment]

kurusssss
ni gambar bile ni?

Falsya said... [Reply to comment]

Kejap je kan...jangan lupe nasi kerabu utk 13 ramadhan..wakakakakaka..puiiiii..

Gieyana said... [Reply to comment]

hb ko posing sempoi jer..:-)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tomei nya...ah ah.Amrul makin kurus la....sian dia..mesti sama2 rindu nie..

Ena said... [Reply to comment]

comei mcm damia kan.. eh!

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

amrul balik nnt konfem ke param punye ni kan? kan?
hehhehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...