MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 1, 2012

baju open house

 ari kamis lepas kan poplook kuar baju baru tapi masa tu aku lak bizi kat spital xmasuk pon website dia esoknye bile masuk opis tgk eh...ada baju baru lagi la...berkenan la ngan Marakesh Elena Chiffon Maxi yang kaler pepel tu, tapi udah sold out...tinggal yang kale ijau je available..xpe la..hijau  pon hijau la..cantik juga.elok je aku dah wat payment g kat home tgk2 eh ada stok pulak yang pepel tadi...

cecepat la call poplook kot2 bole tukar kaler...sebab elok je aku abes bayar tetiba dah xde tulis sold out..tapi tengah dok cakap2 ngan staff poplook refresh lagik sekali purple tu out of stock balik..dengan hijau tadi tu pon out of stock, maknanya aku la last yang beli yang ijau tu pastu dah sold out haha..seb baik sempat

yang ni adalah baju ke-6 & ke-7 hajat di hati nak cukup kan 10 pastu dah la stop.hahah bole caya ke?meroyan tgk tiap kali kuar yang baru, yela sementara aku masih ada pendapatan sendiri ni, baik kumpul siap2 nanti dah jadik surirumah tak bole shopping menggila dah..klw ada pon sebulan selai je kot.2 helai dress poplook sebelum ni bukan pakai duit aku pon, tapi guna duit yang cashout dr nuffnang, lagi dua ni pon sama tak guna duit sendiri tapi guna cash yang aku tukar voucher giant tu dapat RM200.

ada lagi 2 cek nuffnang blom dapat lepas la 2 helai dress poplook, lepas ni seme duit hasil nuffnang aku dah tau nak beli apa..hahaha..nampak sikit hasil berblog tu kan dari blanje ntah hape2.kali ni dress yang aku beli seme aku amek yang xde lengan sebab lagi selesa pakai yang xde lengan sarung ngan cardigan.klw amek yang ada lengan tu rasa mcm sedikit ketat tang lengan, xselesa skit.

baju open house dah sebok2 beli, tapi baju raya tak ada pon lagi ni, persiapan raya aku setakat ni? 0% bersamaan dengan tiada persiapan pon yang dah di buat..mmg jenis gitu baju seme beli last minit.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

38 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya dpt beli bj baru :) me dh setel beli bj raya hehhehe

Saleha said... [Reply to comment]

wah bergaya sakan la raya nanti.. free size ke ni?

Echa said... [Reply to comment]

lawanye yg fes tu.. labuh tak nana... ke ko kena alter sendiri singkatkan sket?

Afne said... [Reply to comment]

semua org demam poplook ehh.. aku gak yg ketinggalan hehe

watyz said... [Reply to comment]

aku kenan yg atas tu gak tp masa nak bli dh abis ler.. sedih...hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

best la poplook lg...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

nanti dah beranak..baru nak kumpul lagi baju poplook..heehhee

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

mmg cun

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dua2 pun cantik...

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

cantik2 bajunya, kita pon lom shopping lagik takat ni...

Saya Disini said... [Reply to comment]

simple tp cntik

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg cantik tau...tp sue ada tunjuk samo akob...dier sudah pangkah..adoii...asik pangkah jaaa

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra pun dah mula terjebak dengan poplook ni...

Ada plan nak beli tapi nak kena balik ukur dulu kang tak kena saiz naya je ;)

SyaNa said... [Reply to comment]

cantik!!!
au pny dress ada 1 br pakai sekali

rasa x pakai da kot
ingat nk lelong2 je

atty's said... [Reply to comment]

2_2 pun cantik sgt

Afasz said... [Reply to comment]

wah cntik. kalau pakai ngn cardigan cantik kan?

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

baju open house pun ada, hihi
kalu open house ada 10 umah
maknanya...?
tettt! =p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku pun terjebak..tp beli tops jer dulu ..

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

wahhh..sakan shopping poplook skrg nana..N mmpu tgk jek la..tunggu selim melim thn bli ntah..hahahha..

neway...kami pun xde prepare ape utk ry lagi..ramai2 la nnti shopping last mnt kite..huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

sy blom cr lg mz
suke soping last mnt

Nana said... [Reply to comment]

@Saleha
ahh yang ni free size

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
aku tak oter pon
klw amek yg normal dia ngam2 buku lali aku
jangan amek yg tall labuh leret tanah

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
kang klw dah tjebak susah wei haha

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hah akhirnya dpt bli gak kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
soping guna duit free ehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hahah saya plak sebelum beranak kumpul banyak2
nnt bole pakai masa pregnant

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
tq.

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tq..
ni baru bli corak lain dr polka dot

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
try la bli satu anje

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
simple, cantik yg penting murah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahaha
kita ni xde nak tunjuk amrul
klw dia tgk ok la.. tu je komen dia

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheh selamat terkena virus poplook hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
nak tgk dress apa yg ko nak lelong tu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
ahh mmg kena pakai ngan cardigan pon

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hahah shari selai baju

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
aku mmg suke dress la
sebab top dia pon sikit lg je harga tmbah dapat dress kan

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
sama la kita soping lst minit je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...